Mersin’de 3 Çocuk Annesi Ömür Elmastaş’ın Yardım Çığlığı "çocuklarım İçin Ölmek İstemiyorum"

Mersin’in Tarsus ilçesinde amansız hastalığa yakalanan ve yaklaşık 15 yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybeden 3 çocuk annesi Ömür Elmastaş tedavi için yardım beklerken, genç kadının “Çocuklarım için ölmek istemiyorum” feryadı yürekleri yaktı.

27 Ağustos 2019 Salı, 17:04
Mersin’de 3 Çocuk Annesi Ömür Elmastaş’ın Yardım Çığlığı "çocuklarım İçin Ölmek İstemiyorum"
-

Tarsus ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi’nde yakın çevredeki vatandaşların yardımıyla kiralık bir evde 3 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren 38 yaşındaki Ömür Elmastaş yakalandığı çene ve cilt kanseri hastalığını yenebilmek için yardım istedi.
Hastalığının her geçen gün ilerleyen Ömür Elmasta, “Eşimi yaklaşık 15 yıl önce Huzurkent’te bir trafik kazasında kaybettim Yalnız başıma 3 çocuğuma hem babalık hemde analık yaparak büyüttüm. Ama maalesef yakalandığım bu hastalık bize çok günler yaşatıyor. Yardım severlerin yardımıyla tedavi olmak için hastaneye gittim ve çenemin yarısı alındı. Tedavimin devamı için hastanede bende 100 Bin TL para istedi. Ama maalesef bu parayı bulamadık. Hastalık her geçen gün ilerliyor. Çocuklarım için yaşamak istiyorum, ölmek istemiyorum. Allah rızası için bana bir yardım eli uzattın. Allah rızası için yardım edin. Devlet büyüklerimden, milletvekillerimizde iş adamlarımızdan yardım bekliyorum” dedi.
Ablasının dul ve kiracı olduğunu belirten kardeşi Gülhan Kara, kendilerinin ve komşularının yardımıyla geçindiklerini söyledi.
Kara, “Ablam çene kanseri, ameliyat yaptırdık ama çaresini bulamadık. Çünkü ablamın durumu yok, ablam yetim büyütüyor, öksüzdür, kiracıdır, umudu yok. Tümör bütün vücuduna dağılıyor. Cumhurbaşkanımız, başbakanım yardımcı olun, ablamın acılarını durdurun. Yardımcı olun Cumhurbaşkanım duyun sesimizi” dedi.
Çocuklarının en büyüğü 19 yaşındaki Bahar Elmastaş, annesinin 3 yetimi büyüttüğünü söyledi.
Bahar Elmastaş, “Annemiz bize baktı, bizleri büyüttü, gözümüzün önünde her geçen gün eriyor. Sizden yardım bekliyoruz, doktorların bize söylediği durumun kötüye gittiğini söyledi. Kiracı olarak 3 yetimi büyüttü, ne olun yardım edin, babamız yok annemizi de kaybetmek istemiyoruz. Yalvarırım bize yardım edin” dedi.
Hastalığın tedavi için 100 bin liraya ihtiyaç olan Ömür Elmastaş, yardım beklerken, yardım edeceklerin aile büyüklerinden Metin Kara ile 05359272452 irtibata geçebilecekleri belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin