Mersin'de 18 Kaçak Göçmen Yakalandı

Sahil Güvenlik ekipleri, Mersin'den fiber bir tekne ile Avrupa ülkelerine gitmek üzere Akdeniz'e açılan Suriye uyruklu 18 göçmeni yakaladı.

10 Mart 2017 Cuma, 09:00
Mersin'de 18 Kaçak Göçmen Yakalandı
-

Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, göçmenlere karşı 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, geçtiğimiz günlerde gelen bir ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Bir fiber teknenin, Suriye uyruklu iki kişiyi alarak Karaduvar Balıkçı Barınağı'ndan denize açıldığı bilgisini alan ekipler, tekneyi karadan ve denizden takip etmeye başladı.

Dört Sahil Güvenlik botunun görev yaptığı operasyonda, takipteki teknenin Kazanlı Mahallesi Taşboğaz mevkinde kanala yanaşarak göçmenleri aldığı belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik botları, kaçakları taşıyan tekneyi denizde durdurdu.

Teknede aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriye uyruklu 18 göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği

Mersin Haber ,Mersin