Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kent Merkezinden Geçen Müftü Deresi’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Su, Müftü Deresi üzerinde yapılması planlanan ıslah çalışmaları ile ilgili olarak incelemelerde bulundu.

04 Temmuz 2020 Cumartesi, 10:04
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kent Merkezinden Geçen Müftü Deresi’nde İncelemelerde Bulundu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Vali Su’ya incelemeleri sırasında Devlet Su İşleri (DSİ) Adana 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif BALTA, Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan, DSİ 67. (Mersin) Şube Müdürü Savaş Arslan, İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
Vali Ali İhsan Su, tamamlandığında Tevfik Sırrı Gür Stadyumu arazisinde yapımı devam eden Millet Bahçesi ile bir bütünlük arz edecek olan Müftü Deresi ile ilgili olarak incelemelerde bulundu ve yapılması planlanan ıslah projeleri ve peyzaj çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyetin 100'üncü yılına girerken 81 ile 81 milyon metrekare Millet Bahçesi Projesi kapsamında Mersin'de de Tevfik Sırrı Gür Stadyumu arazisinde yapımı devam eden Millet Bahçesi ile bu projenin şehircilik geleneğinin sembollerinden biri haline gelmesi, Müftü Deresi üzerinde yapılması planlanan ıslah projeleri ve peyzaj çalışmaları ile bir bütünlük oluşturması, şehrin bir başka renk ve canlılık kazanmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin