Mersin Valisi Ali İhsan Su, 12 Farklı Ülkeden Gençlik Liderlerini Kabul Etti

Vali Ali İhsan Su, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı- Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen ‘Liderlik Becerilerini Hikaye Anlatarak Geliştirmek’ adlı proje kapsamında 12 farklı ülkeden gelen 35 yabancı gençlik lideri/çalışanını makamında kabul etti.

29 Mart 2019 Cuma, 18:28
G: 29.03.2019 - 18:29
Mersin Valisi Ali İhsan Su, 12 Farklı Ülkeden Gençlik Liderlerini Kabul Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve proje ekibinin de eşlik ettiği ziyarette, gençlik liderlerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, projenin önemine değinerek; “Bu tür projeler, ülkeleri, kültürleri ve insanları daha yakından tanıma fırsatı bakımından çok önemli bir etkileşim sağlıyor. İnanıyorum ki buradan güzel hatıralarla ülkelerinize döneceksiniz.” ifadelerini kullandı.
İlimizin tarihi ve turistik güzellikleri hakkında öğrencilere bilgi veren Vali Ali İhsan Su, öğrencilerden Mersin’deki güzellikleri keşfetmelerini ve tarihi güzellikleri gezmelerini istedi, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.
Vali Su’nun öğrencilere sertifikalarını vermesiyle süren ziyaret, yapılan sohbetin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve yaklaşık 23 Bin Avro bütçesi olan projenin, 13 Ekim 2019 tarihinde sona ereceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin