Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yılbaşı Gecesi Nöbetleri Başında Olan Emniyet ve Jandarma Personelini Ziyaret Etti

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yılbaşı gecesi de nöbetleri başında olan Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

01 Ocak 2023 Pazar, 10:46
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yılbaşı Gecesi Nöbetleri Başında Olan Emniyet ve Jandarma Personelini Ziyaret Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Vali Pehlivan, sağlık, huzur, hayır ve iyiliklere vesile olmasını temennisiyle görevlerinde üstün başarılar dileyerek çalışan tüm ekiplere telsiz anonsuyla seslendi:
‘Değerli arkadaşlarım, bugün yılın 365 günü olduğu gibi görevlerinizin başındasınız. Her yıl başında elbette yoğunluklar biraz daha artıyor.
Mersin Valiliği olarak İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda yılbaşı gecesine yönelik; İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızla birlikte personel ve araç planlaması günler öncesinde hazırlandı. Bugün de sizler sahada bu planları uyguluyorsunuz. Amacımız her zaman olduğu gibi vatandaşımızın güvenliği, esenliği, sağlığı ve her günü olduğu gibi bugününü ve gecesini de huzur içerisinde geçirmesidir. Sizler zamanınızdan feragat ediyorsunuz. Ailelerinize belki zaman ayıramıyorsunuz ve nöbet tutuyorsunuz. Ama bu yaptığınız görevler biliniz ki toplumumuzun her ferdinin nezdinde kabul ve takdir görüyor. Sizleri görünce bütün vatandaşlarımız kendisini çok daha güvende ve huzur içerisinde hissediyor. Sizlere üstün başarı dileklerimizi iletiyoruz. Yeni yılınızı tebrik ediyoruz.
2023 yılının hayır ve iyiliklerle dolu olmasını, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice yıllara erişmenizi diliyorum. Allah sizlerden razı olsun, başarılar, muvaffakıyetler nasip etsin. Toplumumuzun huzurunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte sağlamaya devam edeceğiz. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. Allah'a emanet olunuz..’ dedi.
Ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin