Mersin Toroslar'da Zabıtasından Bozuk Sucuk Operasyonu

Halk sağlığını tehdit eden vicdansızlara zabıtadan operasyon. Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tarihi geçmiş ve menşeli olmayan 100 kilogram sağlığa zararlı sucuk ele geçirdi.

01 Nisan 2020 Çarşamba, 11:11
G: 01.04.2020 - 13:08
Mersin Toroslar'da Zabıtasından Bozuk Sucuk Operasyonu
-

Bir ihbar üzerine harekete geçen zabıta ekipleri, ilçedeki semt pazarının etrafında kaçak olarak satış faaliyeti gösteren bir seyyar satıcıya denetim yaptı. Yapılan incelemede bir arabanın arkasında 100 kilogram tarihi geçmiş ve menşeli olmayan sucuk ele geçirilirken, satışı gerçekleştiren kişi hakkında da cezai işlem uygulandı. Tutanakla el konulan bozuk ürünler, ekiplerin kontrolünde imha edildi.
Zabıta ekipleri, satışı yapan kişiye tarihi geçmiş bir ürünü satarak halkın sağlığıyla oynadığını belirtirken, vatandaş da gözünün görmediğini ve bundan dolayı dikkat edemediğini iddia ederek, savunmaya geçti.
Başkan Yılmaz; "Halkımızın Sağlığı İle Kimse Oynayamaz"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını önemli derecede tehdit eden açıkta gıda satışının önlenmesi konusunda denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi.
"Halkımızın sağlığı ile kimse oynayamaz" diyen Başkan Yılmaz; "Sağlıksız koşullarda gıda satışı yapan işletme veya kişilere asla taviz vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassas olmalarını, bu gibi durumlarla karşılaştıklarında Zabıta ekiplerimize bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEYETİNDEN, MERSİN ESOB'A ZİYARET
Tarsus'ta Emekliler, Seramik Yaptı
"Köyde Şenlik, Tarsus’ta Gelecek Var" Heyecanı Keşli Mahallesi’nde
Vali Toros, Mut Adalet Sarayına Ziyarette Bulundu
Jandarmadan Mut'ta Kaçak Makaron Operasyonu
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı
Vali Toros, Mut Orman İşletme Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Vali Toros'tan Başkan Orhan'a İ-adei Ziyaret
Fındıkpınarı - Arslanköy Arasını 18 Km’ye Düşürdü
Büyükşehir’in Yayla Konserleri’yle Kırsaldan Müzik Sesleri Yükseliyor

Mersin Haber ,Mersin