Mersin Toroslar'da Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım

Başkan Yılmaz, evi yangında hasar gören Talay ailesinin yüzünü güldürdü. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Vatandaşımızın her zaman yanındayız" dedi.

06 Mayıs 2020 Çarşamba, 13:24
Mersin Toroslar'da Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım
-

Toroslar Belediyesi, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı.
Mevlana Mahallesi'nde yaşayan Talay ailesinin yangın sonucu tamamen zarar gören evlerinin tadilat, boya ve badana işlemleri belediye tarafından yapıldı.
Göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşın her an yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde çıkan yangın sonucu evsiz kalan bir çocuklu ailenin mağduriyetine kayıtsız kalmadı.
Başkan Yılmaz'ın talimatıyla belediye ekipleri, hasar gören evde tespit yaptı. Evin, kapı ve pencereleri ile elektrik kontağı yenilenirken, kısa sürüde boya ve badana işlemleri de yapılarak ev temiz bir şekilde aileye teslim edildi.
"Ailemize Geçmiş Olsun Diliyorum"
"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmaya ve onlara imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Evi yanan ailemizle ilgili talep bize ulaşınca ekiplerimizi hemen yönlendirdik. Ailemizin hasar gören evinin tadilat işlerini ve boyamasını yaptık. Ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yenilenen evlerinde sağlıkla, huzurla oturmalarını diliyorum" diye konuştu.
Yaşanan üzücü olay sonrası evleri onarılan Talay ailesi ise kendilerine destek vererek yanlarında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin