Mersin Toroslar'da Ekipler, Yol Açma ve Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, trafik yoğunluğuna çözüm getirmek için kent trafiğinde önem taşıyan noktaların iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

16 Mart 2020 Pazartesi, 12:21
Mersin Toroslar'da Ekipler, Yol Açma ve Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor
-

Toroslar İlçesi’nde yol açma ve genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırma işlemleri tamamlanan 8 binanın yıkım işlemini gerçekleştiren ekipler, vatandaşların can güvenliği için gerekli önlemleri alarak çalışmalarını yürütüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde trafik yoğunluğunun rahatlatılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, trafik yoğunluğuna çözüm getirmek amacıyla kent trafiğinde kilit noktaların iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Büyükşehir ekipleri, yol güzergahı üzerinde bulunan binaların kamulaştırma işlemlerini tamamlayarak, binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Trafik yoğunluğu sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanılan bölgede yürütülen çalışmalar tamamlandığında hem vatandaşların rahat ve kaliteli ulaşımı sağlanmış olacak, hem de olası trafik kazalarının önüne geçilecek.
8 binanın yıkım işlemleri gerçekleştirildi
Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Toroslar İlçesi, Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi ve Gazi Osman Paşa Caddesi’nde yol açma ve genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırma işlemleri tamamlanan 8 binanın yıkım işlemlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli güvenlik tedbirleri alınarak başlanan çalışmalarda ekipler titizlikle çalıştı. 2 iş makinesi, 2 arazöz, 5 kamyon, 2 tır ve 10 personelle binaların, kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilirken, İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekipleri ile koordineli olarak çalışmalar yürütüldü.
Mersin genelinde açılacak yeni yollar sayesinde şehrin planlı gelişmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması sağlanacak. Büyükşehir, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol açma ve genişletme faaliyetlerini sürdürerek trafiğe nefes aldıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin