Desktop sürüme geç

Mersin Toroslar İlçesinde Çöp Ev Operasyonu, 15 Ton Çöp Çıkan Ev Toroslar Belediyesi Ekiplerince Temizlendi!

Halk sağlının daha iyi anlaşıldığı bugünlerde Demirtaş Mahallesi'nde müstakil bir evde çöp biriktirildiği ve çevreye kötü koku yayıldığı ihbarını alan Toroslar Belediyesi, hemen hareket geçti.

30 Mart 2020 Pazartesi, 17:13
G: 30.03.2020 - 21:28
Mersin Toroslar İlçesinde Çöp Ev Operasyonu, 15 Ton Çöp Çıkan Ev Toroslar Belediyesi Ekiplerince Temizlendi!
2020-03-30 17:13:36 -

Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 75 yaşında yalnız yaşayan bir kadının ikamet ettiği evi çöp eve dönüştürdüğünü ve evde çok sayıda biriktirilmiş kıyafet, yorgan, demir, plastik, kağıt ve teneke parçalarından oluşan atık malzemeler bulunduğunu tespit etti.
Gerekli tüm önlemlerin alındığı evden 15 ton çöp çıkarıldı. Çöpler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kamyonlara yüklenip götürüldükten sonra ev ilaçlanıp dezenfekte edildi.
Bugüne kadar üç defa evi temizlenen yaşlı kadının çöp biriktirme hastalığının olduğu ve bunu alışkanlık haline getirdiği belirtildi. Mahalle sakinleri ise ihbarı hemen değerlendirip temizlik çalışmasını başlatan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.
"Önceliğimiz Halkımızın Sağlığı"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar halkının daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde günlük yaşamına devam edebilmesi için gerekli çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi.
Başkan Yılmaz; "Demirtaş Mahalle sakinlerimizin bir ihbarını değerlendiren ekiplerimiz, çevre sağlığına zarar verecek duruma gelen bir evin çöp eve dönüştüğünü tespit ederek, gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra temizleyerek, dezenfekte etmiştir. Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını ülkemizde de hakimken, halkımızın sağlığı ve huzuru için bu çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA "ÇOCUK KORTEJİ" VE "ÇOCUK FESTİVALİ" HAZIRLIĞI
TOROSLAR BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI YENİ ARAÇLARLA GÜÇLENDİRDİ
Türk Polis teşkilatının 180. Kuruluş Yıl Dönümünde Mevlid Programı Düzenlendi
BAŞKAN ÇAKIR "LİMON İHRACATI YASAĞI KALDIRILDI"
HAMİLE KADINI ÖLDÜREN CİNAYET ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
ÇAMLIYAYLA'DA ŞAP HASTALIĞI'NA KARŞI AŞILAMA ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
TARSUS'TA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN, ŞEHİRKERİM İLE KIZILMURAT VERGİ DAİRELERİNE ZİYARET
TARSUS MUHARİP GAZİLER'DEN, KAYMAKAM AKYÜZ'E ZİYARET
TARSUSLU ÖĞRETMEN DURMUŞ ALİ GÜLAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mersin Haber ,Mersin