Mersin Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Kapsamlı Bakım Çalışması Yapıldı! Huzurevi Sakinleri, Rengarenk Çiçeklere Kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

16 Mart 2020 Pazartesi, 08:55
Mersin Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Kapsamlı Bakım Çalışması Yapıldı! Huzurevi Sakinleri, Rengarenk Çiçeklere Kavuştu
-

Büyükşehir ekipleri tarafından Tarsus’ta bulunan huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı, çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.
Göreve geldiği ilk günden bu yana “Bir kesimin değil, herkesin Belediye Başkanı olacağım” diyen ve bunu icraatları ile gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor.
Hal Kompleksi içerisinde çalışan kadınların çocukları için kreş açan, ilkokul çocuklarının sağlıklı şekilde büyüyebilmesi için süt dağıtan, üniversite adaylarına kurs açıp, üniversitede okuyan gençlere öğrenim yardımı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ilçe belediyesinin tesisleri içerisinde yer alan ve 60 yaşlının kaldığı huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı ve çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.
Ekipler, detaylı çalışma gerçekleştirdi
Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.
Büyükşehir yetkililerinden ziyaret
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin