Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!

Cinayet olayı sabah saatlerinde Tekke mahallesinde meydana gelirken, Polisin köşeye sıkıştırdığı olayın zanlısı damat ise Tarsus Eski Adliye Sarayı önünde intihar girişiminde bulundu.

18 Eylül 2021 Cumartesi, 10:26
G: 18.09.2021 - 11:01
Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, henüz bilinemeyen bir nedenle sabahın erken saatlerinde Tekke Mahallesi 3112 sokaktaki kayınbabası Ökkeş Ateymen(66)’'a ait demir doğrama atölyesine gelen M.A.(42) yanında bulunan tüfekle kayınbabasına 3 el ateş etti. Damadının kullandığı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Ökkeş Ateymen, kanlar içinde yere yığılırken, damadı M.A olay yerini terk etti.
Bu sırada duyulan silah sesi üzerine çevredekilerin durumu 112 ye bildirmesi ile olay yerine Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin yapıldığı ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kayınbaba Ökkeş Ateymen, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın faili olduğu tespit edilen damat M.A.’yı yakalamak için çalışma başlatan Polis, M.A’yı kent merkezinde bulunan Tarsus Eski Adliye Sarayı önünde köşeye sıkıştırdı.
Durumu fark eden M.A. bunun üzerine elindeki tüfeğin namlusunu çenesine dayayıp intihar girişiminde bulundu.
Polis ekiplerince verilen yoğun ikna çabası sonucu, cinayet zanlısı M.A. intihar girişimine son verip elindeki tüfekle birlikte teslim oldu.
Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i işyerinde tüfek ile öldürüp, ardından intihar girişiminde bulunan ve eşinin kadın sığınma evinde olduğu öğrenilen 4 çocuk babası M.A. gözaltına alınırken, cinayette kullandığı tespit edilen tüfeğin muhafaza altına alındığı, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.
Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin