Mersin Tarsus’ta Felçli Çiftin Yaşadıkları Evin Ön Bölümü ve Bahçesi Ambulansın Rahat Giriş Yapması İçin Asfaltlandı

Tarsus’a bağlı Baltalı Mahallesi’nde ikamet eden ve ardı ardına geçirdikleri rahatsızlıklar nedeniyle felçli olan yaşlı karı-kocanın yaşadıkları evin önü ve bahçe bölümü ambulansın rahat giriş-çıkış yapabilmesi için Büyükşehir ekipleri tarafından asfaltlandı.

01 Mart 2020 Pazar, 11:25
Mersin Tarsus’ta Felçli Çiftin Yaşadıkları Evin Ön Bölümü ve Bahçesi Ambulansın Rahat Giriş Yapması İçin Asfaltlandı
-

Yaşlı çiftin oğulları Bekir Öztürk, “Her ikisi de felçli olan anne ve babamın ciddi sağlık problemleri var. Evin önü ve bahçe bölümü oldukça kötü durumda olduğu için acil durumlarda ambulans giremiyordu. Bu tip anlarda zamanla yarışıyorduk ve sorun çıkıyordu. Talebimiz üzerine, Büyükşehir ekipleri kısa sürede asfaltlama çalışması yaptılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hasta ve engelli vatandaşların yaşadıkları sorunları ve altyapı eksikliklerini bir bir çözmeye devam ediyor. Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyacı olan tekerlekli sandalye ve yürüteçleri temin eden, evde bakım hizmetleri veren Büyükşehir ekipleri, bir taraftan da gelen talepler üzerine altyapı ve üst yapı sorunlarını çözüyor.
Felçli karı-kocanın oğullarından asfalt talebi
Tarsus’a bağlı Baltalı Mahallesi’nde ikamet eden ve ardı ardına geçirdikleri felçler nedeniyle her ikisinin de yüzde 90’ın üzerinde engelli raporu olan 4 çocuk babası 74 yaşındaki Ercan Öztürk ve 64 yaşındaki eşi Nadire Öztürk, Büyükşehir’in yardımına koştuğu ailelerden biri.
Hastalıkları nedeniyle sık sık ambulansla hastaneye götürülmek zorunda olan ancak evlerinin elverişsiz bahçesi dolayısıyla ambulansın ulaşımı konusunda sıkıntı yaşayan çiftin sorununu Büyükşehir ekipleri kısa sürede çözdü. Çiftin oğulları ve torunlarıyla birlikte yaşadıkları evin ön bölümü ve bahçesi, ambulansın rahatlıkla giriş-çıkış yapabilmesi için Büyükşehir tarafından asfaltlandı.
“Talebimizi olumlu karşılayarak hemen asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdiler”
Öztürk çiftinin oğulları Bekir Öztürk, “Annem ve babam felç geçirdiler. Babamın yüzde 90 engelli raporu var. Kalp rahatsızlığı nedeniyle sık sık hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annemin de aynı şekilde felçten dolayı yüzde 93 engelli raporu var ve konuşamıyor. Anne ve babamı sık sık hastaneye götürüyoruz veya acil durumlarda ambulans geliyor. Fakat evimizin önü ve bahçesi engebeli ve çamur olduğundan dolayı ambulans giremiyordu. Zamanla yarıştığımız acil durumlarda bu sorun teşkil ediyordu. Maddi gücüm olmadığından yaptıramadığım için ben de durumu raporlarla birlikte Büyükşehir yetkililerine ilettim. Gelip gördüler ve talebimizi olumlu karşılayarak hemen asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdiler. Annem ve babam adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
Mersin Tarsus’ta Felçli Çiftin Yaşadıkları Evin Ön Bölümü ve Bahçesi Ambulansın Rahat Giriş Yapması İçin Asfaltlandı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin