Mersin Tarsus'ta Belediyenin Yaz Kursu Fiyatları 2 Katına Çıkarıldı

Tarsus’ta okulların kapanması ile birlikte Tarsus Belediyesi’de her yaşta insanın spor yapabilmesi için kurslar açmaya başladı.

15 Haziran 2019 Cumartesi, 17:05
G: 15.06.2019 - 17:09
Mersin Tarsus'ta Belediyenin Yaz Kursu Fiyatları 2 Katına Çıkarıldı
-

Buraya kadar herşey normal. Ancak geçtiğimiz yıl 40 TL olan kurs ücreti bir anda 80 TL'ye çıkarıldı.
Bu kapsamda Tarsus Belediyesine ait Mehmet Çelebi Spor Salonunda yaz okulları açılırken, kurs kaydı yaptırmak için tesise giden vatandaşlar , yüksek aidatlar yüzünden üzüntülerini dile getirdiler.
Vatandaşlar çocukların spor yapması için yapılan çağrılara kulak verip tesise koştuklarını ifade ederek ” Karşılaştıkları ücret tarifesi” karşısında şaşkınlık yaşadıklarını söylediler.
Geçtiğimiz yıl içerisinde 40 TL aylık ile çocuklarını yaz kurslarına yazdırdıklarını dile getiren vatandaşlar; Burası da halkın kullanımına ait tesisler ama geçen seneye göre yüzde yüz zam yapılmış durumda.
Lütfen indirim yapın,biz eski fiyata razıyız. Çocuklarımız buralara gelerek kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor.”dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 180'NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
“JANDARMA’DAN EMNİYETE POLİS HAFTASI ZİYARETİ”
TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİMİ, GÜNDEMDEKİ KONULARI GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN SEÇER, ‘14 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL/KIRSAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI
YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NUN YENİ KULÜP BAŞKANI ÖZDEMİR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
Kurumsal Taşınmanın Önemi ve Gerekli Bilgilendirme / Ofis Taşımacılığı
DUDU İREM TOROS, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARINI VALİLİK KONUTU’NDA AĞIRLADI
Kaymakam Topsakaloğlu’ndan Polis Haftası Ziyareti
Bahçe demirine sıkışan kedi kurtarıldı
BAŞKAN AVCI: “TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

Mersin Haber ,Mersin