Mersin Tarsus'ta 25 Yıl Sonra Seçimi Kazanan CHP'de Büyük Sevinç

1994 yerel seçimlerinde kaybettiği Tarsus Belediyesini 25 yıl sonra kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük sevinç yaşanıyor.

02 Nisan 2019 Salı, 18:03
Mersin Tarsus'ta 25 Yıl Sonra Seçimi Kazanan CHP'de Büyük Sevinç
-

CHP’den Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, “Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağırdır. Bütün bu yükü halkımızla oluşturacağımız Tarsus ittifakıyla taşıyacağız” dedi.
1994 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’nin idaresine geçen Tarsus Belediyesi, 4 dönem Burhanettin Kocamaz ve bir dönem de yine MHP’li olan Şevket Can tarafından yönetildi.
Geride kalan Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Tarsus’ta kullanılan geçerli 203.483 oy’dan 95 bin 98’ini alarak, 81.672 oy alan Cumhur İttifakı adayı Şevket Can’ın önünde Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, partililerle birlikte ilçe binası önünde toplanıp, ardından Cumhuriyet meydanına giderek Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
Binlerce partilinin katılım gösterdiği çelenk koyma töreninde konuşan Tarsus Belediyesi’nin yeni Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Geride bıraktığımız yerel seçim ikliminde öncelik verdiğimiz ve Tarsus’un birleştirici gücünün anahtarı olduğuna inandığımız ‘sevgi dili’, görev aldığımız andan itibaren görev süremiz boyunca yeni nesil belediyeciliğimizin en önemli unsuru olacaktır” dedi.
CHP Mersin Milletvekili Ali mahir Başarır, İlçe Başkanı Ali İlk ve partili yöneticilerin de katıldığı çelenk koyma töreninde konuşan Haluk Bozdoğan, “Tarsus halkının kıymetli iradesi bizlere büyük bir sorumluluk teslim ederek, görev bilincimiz günün 24 saat işler halde olmasını sağlamıştır. Bu sorumluluk, özel ve kutsal bir sorumluluktur. Bizlere inanarak tercih yapan, değişim arzusuyla sandıklara sarılan, kentimizin ve halkımızın haklarını yaşamının temeline koyan tüm hemşehrilerimize teşekkürü büyük bir borç bilirim” diye konuştu.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin