Desktop sürüme geç

Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatı temeli törenle atıldı. Temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

06 Eylül 2018 Perşembe, 19:51
Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı
2018-09-06 19:51:55 -

İlk olarak söz alan Tekeliören Mahallesi Muhtarı İmdat Keleş, mahallelerine yapılan Cemevi için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Muhtar Keleş, “Cemevi mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biriydi. Bu hususu belediye başkanımıza ilettiğimizde memnuniyetle karşıladı ve hemen çalışmaları başlattı. Bu Cemevi’ni mahallemize kazandıran başta Belediye Başkanımız sayın Şevket Can olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Atılan bu Cemevi temeli birliğimizin ve kardeşliğimizin de temelini oluşturuyor. Eşit hizmet anlayışıyla gecesini gecesini gündüzüne katan Şevket Can Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun” dedi.
Daha sonra söz alan ve Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Biz kesinlikle vatandaş odaklı hizmet anlayışına sahibiz. Talepleri değerlendirerek projelerimizi şekillendiriyoruz’’ ifadesini kullandı.
Başkan Can, ‘’Cami isteyen mahallelerimize cami yapıyoruz. Şu anda Tarsus’ta 5 cami inşaatımız devam ediyor. Tarsus’umuzda 45 mahalle var. Taziye evi ihtiyacı olan mahallelerimize taziye evi yapıyoruz. Şu ana kadar 9 taziye evi yaptık. Park isteyene park, pazaryeri isteyene Pazar yeri, Cemevi isteyene Cemevi temelini bugün birlikte atacağız. Bu Cemevinin yeri Büyükşehir Belediyemize ait mezarlık yeriydi. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’dan rica ettik, sağolsun bizleri kırmadı ve Cemevi inşaatının yapılması için yeri tahsis etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca 200m2 arsada vatandaşımıza aitti. O vatandaşımıza da şükranlarımı sunuyorum. Çünkü oda Cemevi yapılması için kendi arsasından yer verdi. İnşallah bu inşaat bu yılında sonunda yada Ocak ayı içerinde bitecek ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” şeklinde konuştu.
BİZ YAPTIĞIMIZ İŞİ SEVEREK VE HEYECAN DUYARAK YAPIYORUZ
Konuşmasının devamında Başkan Can, “Bizim çalışmakla ilgili bir sıkıntımız yok. Bizler mesai arkadaşlarımızla birlikte severek heyecan duyarak, ayrım yapmadan ötekileştirmeden, şehrimizin ihtiyacı neyse onu gerçekleştiriyoruz. Tarsus’umuzun en büyük ihtiyacı şehrimizde huzurumuzun ve kardeşliğimizin bozulmaması ve devam etmesidir. Bu bizim birinci önceliğimiz. Bunu düşünerek mücadele ediyoruz, bunu düşünerek çalışıyoruz. Şehrimizinde ülkemizinde huzura ve kardeşliğe ihtiyacı var. Cenab-ı Allah şehrimizde ve ülkemizde huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.
Yerel sanatçılarında sahne alıp türküler seslendirdiği programın sonunda Cemevi İnşaatının temeli kesilen kurban ve dualardan sonra atıldı. Başkan Can daha sonra çocuklara hediyeler verdi.
Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı
Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı
Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı
Mersin Tarsus Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının Temeli Törenle Atıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Genel Sekreter İnce’den, Müdür Anteplioğlu'na Ziyaret
MERSİN'DE KANSERLE MÜCADELE DE GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ULUSLARARASI 3 BAŞARI ROZETİ
Toroslar’da Beklenen İmar Planı Askıya Çıktı
MÜFTÜ AKÇAY, UMRE ARKADAŞLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Ebeveynliğe Geçiş Süreci, Uzmanlar Tarafından Sempozyumda Ele Alındı
TOROSLAR ZABITASI OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
Sunay Atilla Köprüsü Yıkılıyor, Okuma Salonu Taşınıyor
Bozyazı’da Kavga İhbarına Giden Polisler Sürprizle Karşılaştı
“JANDARMA’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU ”

Mersin Haber ,Mersin