Mersin Silifke’de Şiddetli Yağmur Sele Neden Oldu, Ev ve İş Yerlerini Su Bastı

Mersin’in Silifke ilçesinde bugün öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur sele neden oldu.

26 Ekim 2017 Perşembe, 07:17
Mersin Silifke’de Şiddetli Yağmur Sele Neden Oldu, Ev ve İş Yerlerini Su Bastı
-

HABER: ATİKE CEYLAN / AKDENİZ HABERLER

Bugün saat 13:30 sıralarında başlayan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı yağmurdan meydana gelen yoğun su birikintisi Saray Mahallesinde ikamet eden bazı vatandaşların evine girerek maddi hasara sebep oldu. Zemin katta bulunan evlerdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Mahalle sakinlerinden Seriye Polat “Her yıl aynı mağduriyeti yaşıyoruz evimin kapısının önüne duvar ördüm. Eşyalarım kullanılamaz halde. Her yağmurda ben evimi topluyorum. Bu mahalle suyla dolup taşıyor. Yetkililer ilgilenmiyor sesimizi duyuramadık biz her yıl aynı mağduriyeti yaşamak zorunda mıyız” diye tepki gösterdi.
 
Evini sel sularından kurtaramayan diğer vatandaş Adem Miran ise “ eşyalarım kullanılamaz halde her yağmurda aynı hadisenin bedelini ödemek zorunda kalıyoruz. Yetkililer bir an önce çözüm bulmalı, Bu mahalle en ufak bir yağmurda suyla dolup taşıyor vidanjör bu saatten sonra gelse neye yarar benim evimin içi suyla doldu taştı” şeklinde tepki gösterdi.
 
ARAÇLAR SU İÇİNDE KALDI
 
Şiddetli yağan yağmur taşkınla beraber araçlarda su içinde kaldı. Bazı araçlar yarıya kadar suyun içinde kalırken Saray mahallesinde bulunan Atatürk Evi’nin zemin katıda sel suyuna teslim oldu.
Mahalleye dolan suyu vidanjörle temizlemeye gelen ekip vatandaştan tepki aldı.
Meteoroloji genel müdürlüğünden alınan bilgilere göre ise gece saatlerine doğru yağışın etkisini kaybetmesi beklenirken Pazar günü yeniden yağış beklendiği öğrenildi.

Kaynak: Akdeniz Haberler

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, HİCRÎ YILBAŞI VESİLESİYLE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Erdemli’de Yenilikçi Barkod Sistemi ORKOD Eğitimi Verildi
Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi
Kaymakam Duru, Aşure Etkinliklerine Katıldı
ANAMUR KAYMAKAMI DURU'DAN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE ZİYARET
"Yenişehir Kent Erişilebilirlik Eğitimi”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARINA KARŞI “AFİŞLİ UYARI!”
"BUGÜN BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN ŞAFAĞI SÖKÜYOR"
MERSİN'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD OKUTULDU
BOZYAZI'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUTULDU

Mersin Haber ,Mersin