Mersin Silifke'de Onkoloji Hastaları Gönüllerince Eğlenip Stres Attı

Silifke Belediyesi Başkanı Mücahit Aktan, Onkoloji hastaları ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası Belediye Başkanı Aktan ve davetliler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attılar.

06 Mayıs 2019 Pazartesi, 05:56
Mersin Silifke'de Onkoloji Hastaları Gönüllerince Eğlenip Stres Attı
-

‘SİLİFKE BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’
‘Hastaları tedavi etmek için sadece ilaçların yeterli olmadığını, aileleriyle birlikte moral ve motivasyonun da önemli bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Onkoloji bölümünde tedavi gören hastalarımızın ve yakınlarının moral ve motivasyonlarını artırmak için Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü güzel bir etkinlik hazırladı.Güneşli ve güzel bir Silifke sabahında önce kahvaltımızı yaptık ve daha sonra canlı müzik eşliğinde hem oynadık hem de halaylar çektik. Bu güzel etkinliğimize çok sayıda tedavi gören vatandaşımız ve yakınları katıldılar.
Silifke’de gerçekten ciddi anlamda kanser tedavisi gören vatandaşlarımız var. Silifke Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde tüm hastalarımızın, yaşlılarımızın ve engelli bireylerimizin yanlarında olmaya, onların talep ve sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Hepimiz biliyoruz ki sadece hastalara ulaşmak ilaçla olmuyor, moralde gerekiyor. Bu tür etkinliklerle hastalarımızı desteklemek istiyor, her zaman onların yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyoruz’ dedi.
‘BAŞKANIMIZA VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Düzenlenen etkinlikte onkoloji hastalarının talep ve sıkıntılarının yerine getirilmesi ve yaşadığı sıkıntıların bir nebzede olsa hafifletilmesi amacıyla Belediye ile sürekli iletişim halinde olan vatandaşlardan Suzan Göksu’ya Belediye Başkanı Mücahit Aktan tarafından teşekkür plaketi verildi. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, etkinlikte konuşan Suzan Göksu, ‘Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’a bu güzel etkinlik ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Bu güzel günde tedavi gören tüm hastalarımız ve yakınları doyasıya eğlendiler. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin