Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun

Muhteşem manzarası, havası, yeşili ve doğal güzellikleriyle, insanı adeta büyüleyen Çamlık Alanında (Pazarkaşı Mahallesi) çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

14 Mart 2019 Perşembe, 08:47
Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun
-

Silifke Belediyesi kentin eksikliklerini bir bir tamamlarken, mahalleleri de yapılan hizmetlerle güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor.
Sayağzı Mesire Alanının ardından Pazarkaşı Mahallesinde bulunan bakımsız, içki içilen, çöplerin atıldığı ve kötü bir durumda olan Çamlık Mesire Alanını da Silifkelilerin hizmetine kazandırıyor. Çamlık Alanı halkın kullanımına, ailelerin ve çocukların güvenilir bir şekilde girip çıkabileceği birmesire alanı haline getiriliyor.
Turizm, eğitim ve kültür kenti olarak şekillenen Silifke’nin önemli turizm yatırımları arasında yer alan ve Pazarkaşı Mahallesine alternatif olarak geliştirilen Çamlık Mesire Alanında çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. Silifkelilerin özlemle beklediği ve şehrin eşsiz manzarasının izlenebileceği Çamlık Mesire Alanı, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.
PAZARKAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN SİLİFKE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Özellikle mesire alanının bulunduğu Pazarkaşı Mahallesinde vatandaşlar, şunları ifade ettiler. ‘Silifke Belediyemize teşekkür ediyoruz. İçkicilerin ve kimdiğibelirsiz insanların gece gündüz uğrak mekânı haline gelen bu alan, çocuklarımız ve bu mahallede ikamet eden vatandaşlarımız için tehlikeli bir konuma gelmişti.
İçki içenler, tiner çekenler ve esrar içenler hep buraya geliyor. Korkumuzdan buraya gelipte bir yudum çay içip, ailemizle piknik bile yapamıyoruz. Belediyemize burada yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.
BAŞKAN TURGUT, ‘BU ŞEHRE YAKIŞAN NE VARSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Pazarkaşı Mahallesinde ki Çamlık Mesire alanında incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu bölge ilçemize hiç yakışmayan bir vaziyetteydi. Şehir merkezine tepeden hâkim olan bu alan birçok amaçta kullanılabilir fakat bizim isteğimiz buranın bir mesire alanı ve dinlenme yeri yapılmasıdır. Ailelerimiz, insanlarımız, çocuklarımız buraya gelerek piknik yapsınlar, çay keyfi yaparak güvenilir ve huzurlu bir şekilde zamanlarını geçirsinler istiyoruz.
Bu amaç doğrultusunda öncelikli olarak bu bölgenin bir temizliği yapıp, daha sonra çevre güvenliğini alıp yaz ve kış aylarında kullanılır bir duruma getireceğiz. Bununla ilgili resmi yazışmalarımız ve çalışmalarımız tamamlandı. Gerekli izinlerimizi aldık. Yıllardır kaderine terk edilerek, atıl durumda bulunan birçokyerlerimiz var. Silifke Belediyesi olarak buraları değerlendirmeye ve alternatif projeler doğrultusunda kentimizi hak ettiği konuma getirmenin gayretini göstereceğiz’ dedi.
Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun
Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun
Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun
Mersin Silifke’de Açılış, Çamlık Mesire Alanı Silifke’ye Hayırlı Olsun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin