Mersin Şehir Hastanesinde Neler Oluyor?

Başhekim Recep Aydın"Siyasetin zavallı kuklası olan İl Müdürü tarafından bana da '17/25 Aralık' operasyonu yapıldı"

08 Ocak 2018 Pazartesi, 00:19
Mersin Şehir Hastanesinde Neler Oluyor?
-

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız görevden alınan Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Aydın’ın mesai arkadaşlarına yazdığı veda mektubunda şok iddialarda bulundu.
APAR TOPAR HASTANEDEN ATILDIM!!!
Başhekim Aydın,sözleşmesinin 2018’e kadar devam ettiğini ancak İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı tarafından kendisine 17/25 Aralık benzeri operasyon düzenlendiğini  iddia ederek ilginç iddialarda bulundu.Mersin Şehir Hastanesi Başhekimlik görevinden alınan Op.Dr.  Recep Aydın, İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı’nın kendine kumpas kurarak hakaretlerde bulunduğunu dile getirdi.Aydın mesai arkadaşlarıyla vedalaşmasına dahi izin verilmediğinin altını çizerek,Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Sinan Bahçacı tarafından hastane içerisinden apar topar atıldığını söyledi.Kendisine yapılanın ihanet olduğunu belirten Aydın zamanı geldiğinde gerekli makamların bunun hesabını soracağını iddia etti.
Başhekim Recep Aydın’ın paylaştığı o veda mektubu,
Değerli Meslektaşlarım,
Yeni yılınızı kutlar hepinize esenlikler ve huzur dolu bir yıl dilerim.
26 Aralık 2017 saat 15:04 de Sağlık Bakanlığı ÇKYS sisteminde Mersin ile ilişigim kesildi. ( benim bilgim ise 5 ocak 2018 idi fakat her nedense öne almışlar) Bunu gören İl Sağlık Müdürü timsah göz yaşları ile yemeden içmeden bir bayram edasıyla koşarak gelmistir. TÜRK BAYRAĞININ olduğu makamın saygınlığını bozarak odamın dışında beklettigi muhtemel kim olduklarını bildiğim ve helallik vermem için benden ricada bulunduğu bir güruh mutlu bir şekilde bekliyordu. Bu olay 17-25 Aralık hadisesine o kadar benzerdi ki ayrıca ders olarak anlatılabilir de. 
İçerde geyik bir şekilde artık hastanede işimin bittiği ve tebellüğ edip gitmem gerektiği konusunda tiyatral şekilde davranıp tamamen komedi şeklinde bir girizgah yaptı. Benim ise ilk aklıma gelen e imza, ıslak imza, faturalar, imzalamadıgim diğer evraklar, medula şifrem, sgk ve emekli sandığı kesenek bildirgelerim, hastane maaş yetki devrim, maliye e bildirge devirlerin ve unutabileceğim birçok işin bitirilmesi idi. Çünkü Devlet adamlığının gereği buydu. Fakat il müdürü olan kişi bu işleri muhtemelen hayatında hiç göremediği ve anlamadığı için bana hakaret ederek; " seninle mi uğraşacağım bee, zaten bir sürü işim var cabuk imzanı at ve çek git bu hastaneden beni uğraştırma" diyecek kadar küçülerek ne kadar zavallı ve siyasetin kuklası olduğunu ispatlamıştır. Ben kendisine arkadaşlarım ile görüşmem gerekiyor yarına kadar hem tembelliği evregimi imzalar hem diğer resmi işlerimi halleder hem de arkadaşlarımla konferans salonunda görüşür ve helalleşiriz dediğimde lafı ağzıma tıkayarak bana " artık bu hastanenin doktoru değilsin başhekim değilsin ve hiçbir şekild e bu hastanede doktorlar ile görüşemezsin git kimle görüşmek istersen dışarda görüş ve hemen imzanı at ve çek git" diyerek haddini aşmış terbiyesiz ve aklaki seviyesini göstererek pis yüzünü ve hekimlere göstermediği gerçek yüzünü bana göstermiştir. Tabiki bu ahlak ve şeref yoksunu olan kişinin cevabı verilecektir. Bunu tüm hekimler adına yapacağımı da bilmenizi isterim. Ardından bu şartlarda imzanizi gelin sabah erkenden alın demekten sonra ise bana; " bırakın be bunla mı uğraşacağız ne hali varsa görsün dr hüseyin bey yazın tutanaginizi imzadan imtina etmiştir deyin bırakın bu adamı" diyecek kadar akıl tutulması ve cehalet ile odayı terk etmiştir. 
Değerli Meslektaşlarım bu yapılan ihanettir. Gerekli makamlar yeri geldiğinde bunun hesabını elbet soracaktır. Ben haftada 73 saat mesai yaparak çalıştım Cumhurbaşkanı Başbakan ve Sağlık Bakanına ve en öncesinde Allah ve Devletime söz vermiştim. Bana iftira atıldı fakat bir halt olmadığı gözlerine sokuldu. Yetmedi çalışma arkadaşlarım ile yeni sözleşme yapışmayarak yalnızlaştırildim o da yetmedi bunlar yapıldı.. sizleri görmek istedim fakat hastanede dolaşmama izin vermeyen bir amir nedeniyle gitmek zorunda kaldım.. sağlıcakla kalın 
Dr. Recep Aydın (Kaynak: Tarsus Objektif)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Liyakat
18:03
8 Ocak 2018 Pazartesi
AKPARTİ seçim kaybederse liyakatsiz insanlari bir yerlere getirdiği için kaybedecek
85.98.21.114
Ayşe Koç
10:50
8 Ocak 2018 Pazartesi
Ülkede saygı kalmamış..insanlık bitmiş..cehalet hat safhada.. Anakarada dayısı olanların merhametine kalmış çalışanlar..Allah YARDIMCINIZ olsun..
212.252.117.165
SON DAKİKA
YAŞAMI SAHİPLENENLER 5. MERSİN PATİFEST’TE BULUŞTU
Mersin'de “Filistin’deki Karanlığa Meşale Tut, Direnişe Selam Siyonizm’e Lanet” yürüyüşü...
BAŞKAN SEÇER, MERSİN DAYANIŞMA PLATFORMU TARAFINDAN DÜZENLENEN 21. GELENEKSEL PİLAV KAVURMA GÜNÜ'NE KATILDI
MERSİN İDMANYURDU'NA ÇAKI GİBİ GALİBİYET:1-0
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLLERİNİ ALDI
Mersin’de Futbol Maçında Kavga: Erdemli Belediye - Akdeniz Zirve Maçı Tatil Edildi
TARSUS İDMANYURDU KULÜBÜ, ANAMUR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN AÇIKLAMADA BULUNDU...
MERSİN'DE PALMİYE AĞACINI BUDAMAYA ÇALIŞIRKEN ASILI KALAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ
MESKİ, ERDEMLİ’DE İÇME SUYU İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
TARSUS İDMANYURDU MAĞLUP BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin