MERSİN POLİSİ ÖĞRENCİLERİN HER AN YANINDA

Mersin'in Akdeniz İlçesi’nde, yıkılan birçok okulun öğrencilerinin eğitimlerine devam ettikleri Üç Ocak Mahallesi Okullar Bölgesi’nde emniyet birimleri güvenlik önlemleri artırıldı.

08 Ekim 2024 Salı, 11:16
MERSİN POLİSİ ÖĞRENCİLERİN HER AN YANINDA
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in Akdeniz İlçesi’nde, depreme dayanıksız olarak tespit edilip yıkılan birçok okulun öğrencilerinin eğitimlerine devam ettikleri Üç Ocak Mahallesi Okullar Bölgesi’nde emniyet birimleri güvenlik önlemleri artırıldı.
Akdeniz İlçe ekipleri  birlikte Asayiş, Terör, Narkotik, Trafik ve Çocuk Polisinden oluşan timlerle, 21 okul çevresinde okulla ilişkisi olmayan 118 araç ve 241 şüpheli şahıs sorgulandı. Ayrıca, seyyar satıcılar ile büfe ve bakkallarda denetimler gerçekleştirildi. Mersin Emniyeti olarak okulların giriş ve çıkışları ile çevredeki parklar Drone destekli devamlı olarak kontrol edilecek olup öğrencilerimize güvenli okul çevresi sağlanacaktır. Ailelerin, velilerin ve çevredeki vatandaşların, şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde 112’yi arayarak bize destek olmaları büyük önem taşımaktadır. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü olarak, çocuklarımız ve gençlerimizin güvenliği için 24 saat görev başındayız. Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin