Mersin Polisi Mersin’e Huzur Veriyor

Mersin İl Emniyet Müdür Mehmet Şahne, mahallelerde vatandaşlarla buluşarak vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

13 Kasım 2019 Çarşamba, 12:29
G: 13.11.2019 - 12:31
Mersin Polisi Mersin’e Huzur Veriyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, mahalle ziyaretleri kapsamında mahallesi sakinleri ile kucaklaşmak, muhtarlarla istişare yapmak ve vatandaşın emniyetten taleplerini dinlemek amacı ile Toroslar İlçesi Yumuktepe bölgesinde bulunan Demirtaş, Turunçlu, Alsancak,Turgut türkalp, Mustafa Kemal ve Portakal mahallelerinde huzur toplantısı düzenledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Narkotik, Kom, Trafik, Asayiş gibi birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne; “Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde tespit ederek çözüm üreteceğiz, burada müdür yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz var, bu talepleri yerine getirecek arkadaşlarımız burada sizleri dinleyecek” diyerek toplantıyı başlattı.

Polis ve halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak ve kurumsal iletişimi geliştirmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü iş ve işlemleri, icraatları ve faaliyetleri hakkında bilgi verilen toplantıda, vatandaşların talep ve beklentileri dinlendi.

İlçe güvenliğini ilgilendiren birçok sorunun masaya yatırıldığı toplantıda, ana gündem maddeleri mahallede yaşayan Suriyeliler, daha çok bekçinin görevlendirilmesi, trafik sorunları, park ve bahçelerde ailelerin huzur ve güvenliği açısından alınacak önlemler, huzur ve sükunu tehdit eden şahıslar oldu.

Mahalle Muhtarları, geldiği günden bu zamana kadar Toroslar ilçesinde, uyuşturucu konusunda düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye ve birim Müdürlerine teşekkür ettiler. Torosların huzur ve asayiş açısından iyi bir noktada olduğunu belirttiler.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, verimli bir toplantı yaptıklarını, vatandaş ve muhtarlar ile işbirliği toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini bildirdi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin