Mersin Otobüs Firmaları

MEŞOT Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Türkiye’nin birçok noktasına otobüs seferleri düzenlenmektedir.

12 Mart 2022 Cumartesi, 16:49
G: 14.03.2022 - 00:30
Mersin Otobüs Firmaları
-

Mersin’de faaliyet gösteren başlıca otobüs firmaları Mersin Vif Turizm, Köksallar Seyahat ve Mersin Nur Turizm’dir. Mersin şehir merkezi ve ilçelerinden, otobüs seferi düzenleyen yaklaşık 40 otobüs firması bulunmaktadır.
Mersin merkezli faaliyet veren Mersin otobüs firmalarını şöyle sıralayabiliriz:

Mersin Vif
Mersin’in köklü otobüs firmalarından biri olan Mersin Vif, İlhan Ağaçlı tarafından 2005 yılında Mersin merkezli olarak kurulmuştur. Mersin’den Türkiye’nin dört bir yanına otobüs seferleri düzenleyen firma, teknolojik donanımlı otobüs filosu, eğitimli personeli ile müşteri memnuniyetli odaklı hizmet vermektedir.

Köksallar Seyahat
Mersin merkezli olarak 1988 yılında kurulan Köksallar Seyahat, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine düzenli olarak seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Yılların deneyimiyle Mersin’in önde gelen firmalarından biri olarak hizmet veren Köksallar Seyahat, yolcularına güvenli ve kaliteli seyahat deneyimi yaşatmayı hedefleyerek çalışmaktadır.

Mersin Nur Seyahat
Mersin Nur Seyahat, 1976 yılında Mersin’de kurulmuştur. Şehirlerarası otobüs taşımacılığı yapan firma, aynı zamanda öğrenci servisi hizmetleri vermektedir. Mersin Nur Seyahat, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Konya gibi Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine otobüs seferleri düzenlemektedir. Deneyimli kadrosu ile müşteri memnuniyetini esaslı hizmetler sunan Mersin Nur Turizm, Mersin’de en çok tercih edilen otobüs firmalarındandır.

Lüks Mersin Turizm
Ebedin İnanç ve İzzettin İnanç tarafından 1989 yılında Mersin’de kurulan Lüks Mersin Turizm, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere; Eskişehir, Bursa, Sakarya gibi birçok ile ve ilçeye otobüs seferleri düzenlemektedir. Güleryüzlü personeli, genç otobüs filosu müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı benimsemektedir.

Villa Seyahat
2018 yılında Mersin’de kurulan Villa Seyahat, Türkiye’nin birçok noktasına otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Yaklaşık 30 araçlık otobüs filosuyla hizmet veren Villa Seyahat’in başlıca sefer düzenlediği iller; İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Adana’dır.

Anamur Zafer Turizm
1992 yılında Mersin’in Anamur ilçesinde kurulan Anamur Zafer Turizm, Adana, Antalya ve Ankara’ya otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Genç otobüs filosu ve tecrübeli personeliyle hizmet veren Anamur Zafer Turizm’in otobüs seferleri Anamur ve Mersin’de sıklıkla tercih edilmektedir.

Şimşek Seyahat
1997 yılında, Hasan Şimşek tarafından Mersin’in Mut ilçesinde kurulan Şimşek Seyahat, Türkiye genelinde, yaklaşık 37 noktaya düzenlediği otobüs seferleriyle hizmet vermektedir. Ankara, Aksaray, Konya, Karaman il ve ilçelerine seferler düzenleyen firma, genç otobüs filosu ve deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyeti öncelikli hizmet sunmaktadır.

Mersin Seyahat
1987 yılında Mersin’de kurulan Mersin Seyahat, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok ile ve ilçeye otobüs seferleri düzenlemektedir. Konforlu ve genç otobüs filosu, deneyimli personeliyle hizmet veren Mersin Seyahat, yolcuların memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Mersin’den sefer düzenleyen diğer otobüs firmalarını şöyle sıralayabiliriz: Kamil Koç, Özkaymak, Metro Turizm, Has Turizm, Seç Turizm, Astor Seyahat, As Adana Seyahat, Güney Akdeniz Seyahat, Hatay Öztur Turizm, Ben Turizm, Mis Amasya Tur, Best Van Turizm, Nevşehir Seyahat, Cesur Bingöl Seyahat, Mardin Seyahat, Midyat Seyyidoğlu Turizm, Malatya Zafer Turizm, Öz Gülaras Turizm, Niğde İnan Turizm, Seyran Güneydoğu Seyahat, Ak Aksu Seyahat, Kanberoğlu Turizm, Öz Sivas Turizm, RH Turizm, Ali Osman Ulusoy, Kontur Turizm, Isparta Petrol Turizm, Özlem Cizre Nuh, Adıyaman Anka Turizm, Adıyaman Ünal Turizm, Özlem Diyarbakır Turizm, Star Diyarbakır, Lüks Ereğli Turizm, Öz Diyarbakır Seyahat, Turay Seyahat.





 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin