Mersin Milletvekili Hacı Özkan'dan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

22 Nisan 2020 Çarşamba, 19:30
Mersin Milletvekili Hacı Özkan'dan 23 Nisan Mesajı
-

Milletvekili Özkan mesajında;
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümüne ulaşmanın kıvanç ve mutluluğuyla bir kez daha “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutlamanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu çok özel gün, aydınlık geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza, gençlerimize, ülkemize ve milletimize kutlu olsun.
23 Nisan, ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir ana tanıklık etmiş, asil bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ardından birlik ve beraberliğin bayraklaştığı gün olmuştur. Milli egemenliğin muhteşem bir şekilde tecelli ettiği bu günün ve benzeri günlerin ülkemiz için daha güçlü, daha sağlam birlik ve beraberliğe vesile olması en büyük dilek ve temennimizdir. Buhranlı günlerde bağımsızlık sevdasıyla kurulan TBMM, birlik ve beraberliğimizin sembolü olarak ülkemizin ve milletimizin ufkunu aydınlatmış; milletimizin geleceğe emin adımlarla yürümesine ve bugünlere ulaşmamıza vesile olmuştur.
“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır” ve “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir” temel ilkeleriyle 23 Nisan 1920 Cuma günü Ankara’da TBMM’nin kurularak genç Cumhuriyet’imizin temellerinin atıldığı bu anlamlı günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak kutlamak da ülkemiz ve milletimiz için büyük bir onur ve gurur vesilesidir.
Ancak yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerimizde kutluyoruz. Bu süreçte yüreklerimizin birlikte attığından hiç şüphem yok. O nedenle bu coşkuyu rengârenk bir program kuşağıyla bayramın neşesini her evdeki çocuğumuza iletecek TRT EBA TV ekranlarında el eleymiş gibi yaşayacağız. İstiklal Marşımızı ve 23 Nisan'ın 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan marşı bu yıl evlerde hep birlikte söyleyeceğiz. Hep beraber "Yüzyıllar yaşa 23 Nisan" diyeceğiz.
Bizler çocuklarımızı ilgilendiren bütün alanlarda ortak kültürümüz doğrultusunda sağlıklı ve mutlu yarınlara ulaşmak için hep beraber çalışıyoruz. Böylece onlara iki kalıcı mirası; köklerini ve kanatlarını verebilir, gururla, sevinçle yarınlar bizim diyebiliriz.
Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ülkemizin, milletimizin, dünyanın ve insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, başta bugünü anlamlandıran çocuklarımız olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Hacı Özkan
AK Parti Mersin Milletvekili

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin