Mersin Mezitli'yi Sel Bastı

Mersin Mezitli'de şiddetli yağış sonrası yollar adeta dereye dönüşürken, vatandaşlar belediyenin zamanında çalışmamasını eleştirdi.

30 Aralık 2019 Pazartesi, 17:32
G: 30.12.2019 - 18:21
Mersin Mezitli'yi Sel Bastı
-

Mersin genelinde dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış aralıksız devam ederken yağış nedeniyle özellikle Mezitli'de bir çok bölge sular altında kaldı.
Mezitli'de bir çok cadde adeta dereye dönerken vatandaşlar Mezitli Belediyesinin zamanında önlem almamakla suçladı.
MersinHaber.com whatsapp ihbar hattı ve Mersinhaber sosyal medya hesaplarından bize ulaşan bazı vatandaşlar meteorolojinin iki günce uyardığını fakat özellikle Mezitli Belediyesinin önlem almada yetersiz kaldığını ifade ettiler.
Vatandaşlardan Zeki Durgun şu ifadeleri kullandı, "Meteoroloji yaklaşık 2 günden bu yana Mersin için şiddetli yapış uyarısı yaptı. Mersin'de özellikle denize sıfır olan Mezitli Belediyesi daha çok önlem almalıydı. Çünkü yukarı bölgelerden gelen yağmur suları Mezitli'ye geliyor ve dolayısı ile burada bir sel baskın riski oluşuyor. Fakat basından gördüğümüz kadarıyla Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan önlem almak yerine Pazar günü yılbaşı kutlamaları çerçevesinde tango yaptı. Bence başkan tangoyu bıraksın Mezitli'ye baksın" şeklinde ifadelerle tepki gösterdiler.
Mezitli ana caddeler ile ara sokaklar göle dönerken yolda araçlar güçlükle ilerlerken bir araç yolda mahsur kaldı. Suda mahsur kalan sürücülerin imdadına Büyükşehir itfaiye ekipleri yetişti.
Mersin Mezitli'yi Sel Bastı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Mezitli
16:21
31 Aralık 2019 Salı
Bende mezitli de oturuyorum. Fotoğrafı çeken arkadaş söylesinde bizde gidip bakalım bu erimiş kar olan sokak hangisi..Mezitliye kar yağmış haberimiz yok..
176.33.243.146
Mezitlide yağmur
21:07
30 Aralık 2019 Pazartesi
Evet yağmur fa,la yağdı,bu resim mezitlide bir sokak değil yalanınız batsın ben de mezitlide oturuyorum
176.40.236.185
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi

Mersin Haber ,Mersin