Mersin Mezitliye150 Yataklı Hastane Yapılacak. İhale 28 Kasımda

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı Mezitli’ye yapılacak olan 150 Yataklı hastane ihalesinin 28 Kasım’da olacağını duyurdu.

06 Kasım 2019 Çarşamba, 11:07
Mersin Mezitliye150 Yataklı Hastane Yapılacak. İhale 28 Kasımda
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı yaptığı yazılı açıklamada, “Uzun süredir planlama aşamasında olan, arsa konusunda birçok sıkıntı yaşanan 150 yatak ve 50 ünitelik Mezitli Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinin hayata geçirilmesinde yaşanan sorunları çözdük. Kuyuluk mevkinde Orman Bölge Müdürlüğüne ait yaklaşık 280 dönümlük arazinin sağlık tesisi alanı olarak işaretlenmesini sağladık. Zorlu süreci geride bırakarak proje ile ilgili en önemli adımı attık. Ekim ayının son gününde sevindirici bir gelişme oldu. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Mezitli 150 Yataklı Devlet Hastanesi Uygulama Projeleri ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması için ihale duyurusu yaptı. İhale 28 Kasım 2019 tarihinde yapılacak. Bu sürecin tamamlanmasından sonra burası ihale edilerek en kısa sürede Mersin halkına hizmet vermeye başlayacak” ifadelerini kullandı.

“Tarsus Modern Bir Hastaneye Kavuşuyor”

Göreve başladığından bu yana Tarsus ilçesine ayrı bir önem verdiğini vurgulayan Bahçacı, “Tarsus, Mersin’in en büyük ve tarihi en eski ilçesi. Çeşitli sebeplerden dolayı sağlık alanında planlanan yatırımlar uzun süre atıl kalmış. Buraya ayrı bir önem veriyoruz. Yapımı devam eden 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binası hızla ilerliyor. Kaba inşaatı bitti. Muhtemelen önümüzdeki yılın 3’üncü çeyreğinde Tarsuslu vatandaşlarımız modern bir sağlık tesisine kavuşacaklar. Tarsus sağlık kompleksimiz, ilk hizmete aldığımız sağlık tesislerinden biri. Kore Cumhuriyetinin katkıları ile gerçekleşen proje ile modern bir Göçmen Sağlığı Merkezini Tarsus’a kazandırdık. Personel görevlendirmelerinde de Tarsus’a pozitif ayrımcılık uyguluyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin