Mersin Merkezli 7 İldeki Oto Hırsızlığı Operasyonunda 21 Kişi Yakalandı

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 28 Mayıs günü başlatılan çalışma sonrası yapılan operasyonlarda vatandaşları mağdur eden zanlılar gözaltına alındı.

01 Haziran 2021 Salı, 19:50
Mersin Merkezli 7 İldeki Oto Hırsızlığı Operasyonunda 21 Kişi Yakalandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında “Nitelikli Dolandırıcılık, Oto Hırsızlığı, Resmi Belgede Sahtecilik, Güveni Kötüye Kullanma, Mala Zarar Verme, Suç Delillerini Gizleme Yok Etme Saklama” olayı ile ilgili olarak tespit edilen 21 şüphelinin yakalanmasına yönelik 28 Mayıs  günü Mersin merkezli Konya, Bursa, Kütahya, Osmaniye, Yozgat, Mardin ili ve ilçelerinde eş zamanlı olarak operasyonlar yapıldı.
 
Yapılan çalışmalarda olayın faillerinden A.M.Y., H.Y., B,Y., M,K., F,K., H,K., M.H., H.C., Y.A., F.Y., V.Ç., K.Ç., E.A., M.M.Y., Z.G., M.D., A.U., H.G., M.K., E.T., Z.A. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin ağır hasar kaydı bulunan araçları satın aldıktan sonra çalıntı, yakalama ve haciz şerhi bulunan araçların motor ve şasi numaralarını değiştirmek suretiyle piyasaya sürdükleri, vatandaşları mağdur ettikleri ve haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.
 
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilirken, halkın huzur ve güveni, asayişin temini için Mersin polisinin kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA UYARISI
MERSİN'DE KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI
TARSUS'TA 130 ÜRETİCİYE 5 BİN ADET TUZAK DAĞITILDI
TARSUS'TA ÜZÜM HASADI
MERSİN'DE 2 ARAÇ ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Mut’ta Önleme Araması ve Bilgilendirme Çalışmaları
BAŞKANVEKİLİ DAĞDELEN, KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İBADETHANELER VE MEZARLIKLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR
TARSUS SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'NDE SAĞLIK EĞİTİMİ VERDİ

Mersin Haber ,Mersin