Mersin İl Koordinasyon Kurulu’nun ‘2021 Yılı 3’üncü Toplantısı’ Vali Ali İhsan Su Başkanlığında Gerçekleştirildi

Valilik Mavi Salon’da düzenlenen toplantıya; vali yardımcıları, kaymakamlar, bölge müdürleri, il müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

06 Temmuz 2021 Salı, 18:28
Mersin İl Koordinasyon Kurulu’nun ‘2021 Yılı 3’üncü Toplantısı’ Vali Ali İhsan Su Başkanlığında Gerçekleştirildi
-

Toplantıda yaptığı konuşmasında kamu kurum ve kuruluşlarının kendi görev alanına giren kamu projelerini sıkı bir şekilde takip etmesinin önemi vurgulayan Vali Ali İhsan Su, kamu projelerinde etkinlik, hız ve bitiriciliğin çok önemli olduğuna işaret etti.
 
Sözlerinin devamında 2021 yılı itibariyle toplam proje tutarının 24 milyar 482 milyon 195 bin 710 TL olduğunu kaydeden Vali Su; “Yıllık ödenek 3 milyar 911 milyon 051 bin 591 TL, yılı harcaması ise 1 milyar 143 milyon794 bin 177 lira ve nakdi gerçekleşme oranı %29,25 olarak gerçekleşti.
 
Vali Ali İhsan Su: “Bizler vatandaşlarımıza hizmet için bu görevleri icra ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti, onların huzur ve güvenliği, mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.  Müracaatları en kısa sürede sonuçlandırmak bizim birinci derecede görevimizdir. Bu bakımdan tüm kamu personelimiz, iş ve işlemlerde vatandaşlarımıza kolaylık sağlama yönünde ne gerekiyorsa yapmayı kendisine şiar edinmeli.” şeklinde konuştu.
 
Kamu kurum ve kuruluşlarının devam eden projeleriyle ilgili sunum yaptığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan’a Başarı Belgesi
TARSUS’TA KURBANLIK HAYVAN SATIŞ NOKTASI BELİRLENDİ
MERSİN'DE  “İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA” KAMPANYASI
BAŞKAN BOLTAÇ, MUHTARLARLA SAHADA BULUŞTU
MERAL SEÇER, ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MİNİKLERE İNGİLİZCE DÜNYASI KAPILARI ARALANIYOR
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA TARSUS OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI
VALİ TOROS, TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KUTLAMALARI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILDI
MERSİN ESNAFINA AVANTAJLI AKARYAKIT ANLAŞMASI
ECZACI SABRİ AYDIN HATIRA KÖŞESİ TÖRENLE AÇILDI

Mersin Haber ,Mersin