Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’den Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Tarsus Gazeteciler Cemiyetini ziayret ederek, Tarsus’ta güvenlik önlemlerinin artırılması yönünde yeni çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

24 Ekim 2019 Perşembe, 15:05
G: 24.10.2019 - 16:04
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’den Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
-

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri, Cemal Dolaşmaz, Aygül Tunç İlhan, Mehmet Doğrugider ve Timuçin Bağcı ile bir araya gelen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel takviyesi yaparak, kadroyu daha güçlü hale getirdiklerini söyledi.
TARSUS’A, ÖZEL HAREKET TİM’İ GELDİ
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini ziyareti sırasında konuşan Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine ‘Özel Harekat Tim’inin göreve başladığını söyledi.
Bilindiği üzere; Polis Özel Harekat Dairesi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün; banka soygunu ve terör eylemlerine müdahale, rehine kurtarma gibi olağanüstü durumlar ve baskınlar için özel taktik ve silahlar kullanan bir operasyon birimidir” şeklinde konuştu.
TARSUS SON DERECE ÖNEMLİ BİR ŞEHİR
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, bölge halkının huzur ve güveninin sağlanması noktasında emniyet teşkilatı bünyesinde yer alan tüm kolluk kuvvetlerinin özverili çalışmaları sayesinde vatandaşın büyük beğenisini kazandıklarını ziyareti sırasında dile getirdi.
Tarsus’u son derece önemsediklerinin altını çizen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Tarsus taşıdığı tüm değerler ile bölgemizde ve ülkemizde önemli yerini almış bir şehirdir.
Emniyet Teşkilatı olarak şehrimize personel takviyelerimizi gerçekleştirdik. Kadromuzu daha güçlü hale getirdik” diye konuştu.
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim, kendisine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin