Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Yürütülen Çalışmalarda 258 Kişi Hakkında Yasal İşlem Yapıldı

Halkın huzur ve güveni, asayişin temini için çalışmalarını kararlı bir şekilde devam ettiren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çeşitli faaliyetlerde yasadışına geçit verilmezken çok sayıda kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

09 Mayıs 2019 Perşembe, 19:01
G: 09.05.2019 - 19:01
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Yürütülen Çalışmalarda 258 Kişi Hakkında Yasal İşlem Yapıldı
-

Polis ekiplerince farklı tarihlerde Evden, İş yerinden, İnşaattan ve Cep Telefonu Hırsızlığı ile Gasp olayını gerçekleştiren toplamda 58 şahıs suçüstü yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı.
Hırsızlık, Kapkaç ve diğer suçlarda kullanılan şase ve numaraları silinmiş toplam 14 motosiklet yakalanarak, gerekli işlemin yapıldığı bildirildi.
Mersin Polisi tarafından yapılan çalışmalar ve operasyonlar neticesinde ise, 9 Ruhsatsız Tabanca, 16 Kurusıkı Tabanca, 3 Ruhsatsız Av Tüfeği, 11 Bin 886 gr Esrar, 811 Adet Uyuşturucu ve Uyarıcı Hap, 67 Kök Kenevir Bitkisi, 5 gr Shunk, 220 adet Gümrük Kaçağı Sigaranın elde edildiği, yakalanan 46 şahısın hakkında gerekli tahkikatın yapıldığı öğrenildi.
Yapılan Kontrollerde Ve Aranan Şahıslara Yönelik Sürdürülen Çalışmalarda
Hükümlü veya Tutuklu Kaçması, Birden Fazla Kişiyle Birlikte Silahla Yağma, Başkasını Bir Malı Teslimi Veya Malın Alınmasına Karşı Koymaya Mecbur Kılmak Suretiyle Yağma, Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Ve Sağlama, Kasten Yaralama, Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Müdahale Suretiyle Haksız Çıkar Sağlama,7258 Sayılı Kanunun 5.A maddesine Muhalefet, suçlarından haklarında kesinleşmiş 18 Yıl 1 Ay 22 Gün ve aralıklarla hapis cezası bulunan 71 şahıs yakalandı ve ceza evlerine teslim edildi.
Ayrıca, yine hakkında birçok suçlardan yakalama kararı bulunan 187 şahıs yakalandığı aktarılırken, toplamda 258 şahısın yakalanarak haklarında işlemin yapıldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin