Mersin Forum AVM Otoparkındaki, Hırsızlık Olayı Şüphelileri Yakayı Ele Verdi

14 Ağustos 2017 günü Mersin Forum AVM otoparkındaki bir otomobilden çalınan 120 Bin TL'nin şüphelileri bir bir yakayı ele veriyor.

07 Eylül 2017 Perşembe, 16:19
Mersin Forum AVM Otoparkındaki, Hırsızlık Olayı Şüphelileri Yakayı Ele Verdi
-

Yaşanan hırsızlık olayının ardından, olayın aydınlatılmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında olay yerindeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu, olayın şüpheliler E.T. H.T. ve N.Ö. tarafından gerçekleştirildiği ekiplerce tespit edildi.
 
Şüpheli üç şahsın da ikamet adreslerinin Adana olduğunu tespit eden polis ekipleri, gerekli yazışmaların ardından şüphelilerin ikametlerinde arama kararı alarak ve 27/08/2017 tarihinde Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak şüpheli şahısların ikametine eş zamanlı operasyon yapıldı.
 
Şüphelilerin adreslerine yapılan operasyonda şüpheli N.Ö. yakalanıp hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Firari diğer şüpheliler E.T. ve H.T..yi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
 
 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Rektör Yaşar, TEKNOFEST 25’ KKTC’ye Katıldı
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ULUSLARARASI PİCKLEBALL FEDERASYONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Tarsus Üniversitesi, Anaokulu Öğrencilerini Ağırladı
KAYMAKAM.GÜLENÇ'TEN BAŞKAN ÇAKIR'A ZİYARET
TARSUS VE ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİLERİNE YERLİ VE MİLLİ TOHUM DAĞITIMI YAPILDI
ÇAMLIYAYLA'DA MİLADINI TAMAMLAYAN VE ÇİRKİN GÖRÜNTÜ ARZEDEN BİNALAR YIKILIYOR
BAŞKAN SARI "AHİLİK TİYATRO YARIŞMASI' ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
MERSİN'DE ÇİFTÇİLERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞİ
ÇOCUKLAR SORDU, BAŞKAN SEÇER CEVAPLADI
DARISEKİSİ ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ’NDE HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ

Mersin Haber ,Mersin