Mersin Erdemli'nin Çerçili Mahallesi Her Alanda İlkleri Yaşıyor, Çerçili Tollu İle Can Buluyor

Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi’nin yoğun mesaisi Çerçili Mahallesi’nde de sürüyor.

26 Ekim 2018 Cuma, 10:33
Mersin Erdemli'nin Çerçili Mahallesi Her Alanda İlkleri Yaşıyor, Çerçili Tollu İle Can Buluyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bu bölgede yarım asırdır devam eden sorunlara çözüm getirmek için geniş kapsamlı bir çalışma yürüten ve asfalt, parke hizmeti ile ilkleri yaşatan Erdemli Belediyesi verdiği sözlerin çok daha fazlasını yerine getirmek için bu bölgede asfalt öncesi alt yapı temel çalışmalarına başladı.
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen Çerçili Mahallesi’nin yarım asırdır kanayan yarası ihmal edilmiş bir hizmet olan asfaltlama, yol yapım ve bakımı Erdemli Belediyesi ile ezber bozuyor. Yol asfalt çalışmalarını göreve geldiği günden bu yana aralıksız sürdüren ve 9 yılda rekor düzeyde asfalt yol hizmetine imza atan Erdemli Belediyesi yorulmayan ekibi ve 7/24 mesaide olan çalışkan kadrosu ile şimdide Çerçili Mahallesi’nin çehresini değiştirmek için kolları sıvadı. Erdemli’nin birçok yerinde eş zamanlı olarak sıcak asfalta hazırlık çalışmaları yapıldığını da bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çerçili Süpürgelik mevkisinde çalışmaların sürdüğü bilgisini paylaşarak, “Erdemli’nin her tarafına yetişmeye çalışıyoruz, hizmet alanımız çok büyük ama biz büyük bir azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
BAŞKAN TOLLU’YA GÜVENDİLER, ÇERÇİLİ HİZMETE DOYDU
Çerçili Mahalle Muhtarı Osman Ersin, belediye çalışmaları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Çerçili’nin son 4 yıldır tarihinde görmediği hizmetleri Başkan Tollu sayesinde aldığına dikkat çeken Muhtar Ersin, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. En ciddi sıkıntılarının başında içme suyu, yol ve ulaşım sorunlarının geldiğini anlatan Muhtar Ersin, ‘’Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizin yıllardır kanayan yarası acil ihtiyacı olan asfalt çalışmaları ve mahalle aralarına dahi parke hizmeti yaptı. Köyümüze bir futbol sahası kazandırdı. Bir istek ve talebimiz olduğunda başkanımızla temasa geçtik. Talep ettiğimiz işin mahiyetine göre hızlı şekilde isteklerimiz yerine getirildi. Allah razı olsun’’ diyerek hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİ, İÇME SUYUNA KAVUŞACAĞIZ
Çerçili’nin içme suyu problemi olduğuna da dikkat çeken Muhtar Ersin, bu konuya da Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun el attığını söyledi. En kısa zamanda bu sorunlarının da çözüme kavuşacağını belirterek, köylerinin içme suyuna probleminin ortadan kalkacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin