Mersin Erdemli'deki Hayvan Üreticileri Konforlu Yollara Kavuştu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Hüsametli Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlayan üreticilerin isteğini kırmadı, vatandaşları rahat ve konforlu yola kavuşturdu.

04 Mart 2020 Çarşamba, 16:38
Mersin Erdemli'deki Hayvan Üreticileri Konforlu Yollara Kavuştu
-

Büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen ve tarihinde almadığı hizmetlere Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile kavuşan Hüsametli’de şimdi de hayvan üreticileri bir ilki yaşadı. Hüsametli Mahallesinde asfalt yol hayali kuran hayvan üreticileri, Erdemli Belediyesi'nin müdahalesi ile konforlu yollara kavuştu. Yolların yapımının tamamlanmasıyla hem mahalle sakinleri, hem de hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar Erdemli Belediyesi ile artık rahat bir nefes alacak. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin kalkınmasına yönelik her alanda hizmet ürettiklerini ve bu çalışmalarda önceliklerinin vatandaşların rahatı olduğunu ifade etti. Hiçbir fedakârlıktan kaçmadan büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Tollu, “Biz Erdemli’nin hem bu günü hem de geleceği için çalışıyoruz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin geleceği için çalışmak memleketin geleceği için çalışmaktır. Onların isteklerine ve taleplerine kayıtsız kalamazdık. Tarlalarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmaları için ekiplerimiz gerekli çalışma programını belirledi. İnşallah kısa zaman sonra yollarının bakımları ve asfaltlanması tamamlanmış olacak. Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerimiz vatandaşın rahatı için gece-gündüz demeden çalışmalarını devam ettiriyor’’ diye konuştu.
Çözüm Getiren Başkan
Hüsametli’de geçimini hayvan üreticiliği yaparak sağlayan vatandaşlar rahat ve konforlu yollara kavuşmasının ardından Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve çalışanlarına teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun üretici dostu olduğunun altını çizen hayvan üreticisi Cengiz Kılbaş, yollarının yapılmasıyla rahatı ve konforu yaşadıklarını anlattılar. Başkan Tollu’nun çalışkan ve çözüm getiren bir yapısı olduğuna değinen Kılbaş, ‘’Yollarımızın yapılmasıyla rahat bir nefes alacağız. Belediye bahane üretmiyor, hizmete devam ediyor. Başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” açıklaması yaptılar.
Asfalt Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Edecek
Kent genelinde ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, bir yandan hızlı bir şekilde asfaltlama işlemine hazır hale getirilmiş yolların asfaltlanmasının yapılacağını, diğer yandan da yol açma sıkıştırma ve genişletme çalışmalarına devam edildiğini bildirdiler. Yapılan açıklamanın devamında; kış sezonunda belediyenin asfaltlama hizmeti için alt yapı hazırlığı yaptığını ve şimdi de altyapısı yapılan bu yerlerin asfaltlanmasına başlanacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin