Mersin Erdemli'de Belediye, Sağlık Kurallarına Uygun Bir İlçe İnşa Etmeye Devam Ediyor

Balık Pazarı etrafına çöp konteynerleri yerleştiren Belediye, hem görüntü hem koku hem de sağlık kurallarına uygun bir yaşam alanı oluşturuyor.

18 Haziran 2019 Salı, 12:22
Mersin Erdemli'de Belediye, Sağlık Kurallarına Uygun Bir İlçe İnşa Etmeye Devam Ediyor
-

Geçtiğimiz günlerde ilçede konteyner temizliklerini, değişimlerini ve sokakların temizliği gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, halk sağlığı noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Özellikle yaz ayları öncesinde hizmet atağına başlayan Belediye, Erdemli’yi her noktada örnek bir kent haline getiriyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun her alanda başarılı bir belediyecilik örneği sergilendiğine dikkat çeken vatandaşlar, ilçede sadece mimari alanda değil sanattan eğitime, spordan kültürel etkinliklere kadar yeni yaşam alanları oluşturduğu için Belediye Başkanına teşekkür dileklerini iletti.
Doğa dostu bir anlayışla hareket ettikleri için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Tollu, “Temel sorunlarını %95 oranında çözdüğümüz Erdemli’yi, Dünya standartlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. 2014 yılında yaşadığımız nüfus artışı ve coğrafya genişlemesine rağmen her sokağımızda ve her caddemizde, ekiplerimizin çalışma yürüttüğünü görmeniz mümkün. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler de çalışma aşkımızı perçinliyor. Amacımız kendi memleketimize, kendi insanımıza hizmetlerin en iyisini yapmak, ülkemizin gelişimine katkı sunmak. Bu yüzden Limon Çiçeği gibi sosyal sorumluluk projeleri, Medya Günleri, Tiyatro Festivalleri gibi kültürel etkinlikler, Kurs Merkezlerimiz gibi eğitime destek yaşam alanları oluşturduk. Bugün daha modern bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü, gönül rahatlığı ile verebilirim” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin