Mersin Erdemli İlçesi Fakılı Mahallesini Ziyaret Eden Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’ye Zirveyi Yaşatacağız

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve meclis üyesi adayları ile Fakılı Mahallesini ziyaret etti.

17 Mart 2019 Pazar, 13:21
Mersin Erdemli İlçesi Fakılı Mahallesini Ziyaret Eden Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’ye Zirveyi Yaşatacağız
-

Vatandaşların samimi tavırları ile mahalleye giriş yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, coşku ile karşılandı.
Ürettiği projelerle, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her noktayı ilmek ilmek işleyen ve bu hizmetlerinden dolayı vatandaşın takdirini toplayan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu, Fakılı Mahalle sakinleri ile buluştu. Ziyarette söz alan Muhtar İsmail Şen memnuniyetini şu ifadelerle belirtti,“Başkanımız, bizleri zaman zaman ziyaret ederek ihtiyaçlarımızın tespitini sağladı ve taleplerimizi gerçekleştirdi. Kendilerinden Allah razı olsun.”
Buluşmada söz alan AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu,“Bu seçim, 2023’e giderken ülkemizin ayağındaki prangalardan kurtulmasının yoludur. Merkezi İdare, Büyükşehir ve Erdemli Belediyesi bir araya gelince hizmetlerin birbirini nasıl tamamladığını ve artarak devam ettiğini hep beraber göreceğiz. Destek sizden, hizmet bizden”ifadelerini kaydetti.
Yolları dar olan mahallede, tarımla ilgilenen vatandaşların ürünlerini yüklerken sorun yaşadıklarına dikkat çeken Tollu, Tarım Ürünleri Yükleme Noktasının müjdesi vererek sözlerini şu ifadelerle tamamladı,“2014 Büyükşehir Yasası ile bütün Erdemli olduk, nüfusumuz 10 kattan fazla büyüdü ancak bizler bahanelerin arkasına sığınmadan çalıştık ve ilçemizin el değmemiş bir tek noktasını bırakmadık. Bizim işimiz, birlik olarak, hizmetlerin en iyisine layık olan siz vatandaşlarımızın emrinde bulunmak. Cumhur İttifakı ile Erdemli’ye zirveyi yaşatacağız ve Erdemlimizi hizmete boğacağız.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin