Mersin Erdemli Belediyesi Ekipleri "Sabahları Sıcak Çorba" Projesiyle Hayatın Her Alanına Dokunuyor

Çorbalar kaynıyor, pazarda satış yapan esnafa ikram ediliyor.

20 Şubat 2022 Pazar, 12:52
G: 20.02.2022 - 12:54
Mersin Erdemli Belediyesi Ekipleri "Sabahları Sıcak Çorba" Projesiyle Hayatın Her Alanına Dokunuyor
-

Erdemli Belediyesi ekiplerinin sıcak çorba ikramındaki adresi bu defa pazarda satış yapan esnaflardı. Üretici ve esnafların vatandaşa aracısız satış yapma imkanı bulduğu, Erdemli Belediyesi kapalı semt pazar yerinde, ekipler günün ilk ışıkları ile yerini aldı. Mobil ikram aracında pişirilen çorbalar bir bir esnafa dağıtıldı.

“Üretici ve Esnaflardan Destek”

Sıcak çorba ikramından dolayı üretici ve esnafların mutlu olduğunu ifade eden Erdemli Pazarcılar Derneği Başkanı Turan Karaçolak, “Bu, sabahın erken saatlerinde Sayın Başkanımız Mükerrem Tollu Bey çorba dağıtımında bulunmuştur. Sıcak bir çorba içmiştir vatandaşımız. Bütün esnaflarım adına Mükerrem Tollu Bey’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Üreten, üretilene artı değer katmaya gayret eden Erdemli Belediyesi ekipleri bir bir esnafa ikramda bulunuyor. Esnaflar ise durumdan oldukça memnun. Memnuniyetini ifade eden pazar esnafı ve aynı zamanda pazar yönetiminde olan Mehmet Şamil Sürgün, “Sıcak sıcak çorbalarımızı içtik, güne sıcak çorbayla başladık. Allah kendinden razı olsun” diye konuştu.

Uzun yıllardır pazar esnaflığı yapan Ayşe Yılmaz ise gösterilen duyarlılıktan dolayı mutluluğunu ifade ediyor. Yılmaz, “ “Sabah sabah bizi düşünüp çorba gönderen bu soğukta, bu kışta, Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizleri düşündüğü için” diye konuştu.

Diğer bir kadın esnaf Fatma Şahin ise “Bugün Başkanımız bize çorba göndermiş, bu soğukta çok memnun olduk teşekkür ediyoruz ona, ellerine sağlık” diye konuştu.

Öte yandan Belediye ekipleri farklı noktalarda çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin