Mersin Emniyet Müdürlüğüne KPSS’siz 5 Personel Alınacak

Kamu İŞKUR iş ilanları ile EGM Mersin Emniyetinde istihdam edilmek üzere KPSS’siz 5 kamu personeli alımı yapacak.

08 Temmuz 2019 Pazartesi, 16:48
Mersin Emniyet Müdürlüğüne KPSS’siz 5 Personel Alınacak
-

EGM, MEB ve Öğretmenevi KPSS’siz kamu personeli alımı iş ilanları yayımladı. Alınacaklar çeşitli hizmet birimlerinde görevlendirilecektir.

İŞKUR tarafından yapılan yeni iş ilanları ile Emniyet Müdürlükleri bünyesine en az ilkokul mezunu 5 kamu personeli alımı yapılacak.

Ayrıntılı alım şartları şu şekildedir.

Temizlik Personeli EGM personel alımı Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne 3 kişi engelli personel alımında adayların kadın, erkek 18 yaşından büyük olması en ilkokul mezunu olması Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz, Çamlıyayla, Bozyazı, Aydıncık/İçel, Tarsus, Silifke, Mut, Mersin Merkez, Gülnar, Erdemli, Anamur ikametli olmaları gerekmektedir. Adaylar 00005057302 İŞKUR ilan numarası ile başvurularını yapabilirler.

Temizlik Personeli EGM Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne 2 kişi TMY personel alımında adayların kadın, erkek 18 yaşından büyük olması, en az ilkokul mezunu olması Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz, Çamlıyayla, Bozyazı, Aydıncık/İçel, Tarsus, Silifke, Mut, Mersin Merkez, Gülnar, Erdemli, Anamur ikametli olmaları gerekmektedir. Adaylar 00005057546 İŞKUR ilan numarası ile başvurularını yapabilirler.

Başvurmak isteyen adayların 12 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını İŞKUR hizmet binalarından veya İŞKUR internet sitesi üzerinden iş arayan girişi yaparak başvurularını yapabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI
ENGELLİLER HAFTASI’NDA GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU
MERSİN’DE AYNI CADDE DE SABAH OTOBÜS, AKŞAM ÇEKİCİ YANDI
TARSUSGÜCÜ U17'LERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TOROSLAR’DA ÜÇÜNCÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ

Mersin Haber ,Mersin