Mersin Büyükşehir’in "Zor Günleri Beraber Aşacağız" Çağrısına Tarsuslular’dan Destek

Ülkenin birçok noktasında olduğu gibi geçtiğimiz günlerde Mersin’in Aydıncık, Bozyazı, Gülnar ve Silifke ilçelerinin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardımlar devam ediyor.

05 Ağustos 2021 Perşembe, 09:55
G: 05.08.2021 - 09:59
Mersin Büyükşehir’in "Zor Günleri Beraber Aşacağız" Çağrısına Tarsuslular’dan Destek
-

Yangınların yaşanmaya başladığı ilk günden itibaren tüm birimlerini seferber ederek hem yangın söndürme faaliyetlerine katılan, hem de bölgede bulunan vatandaşlara yardım elini uzatan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, çalışmalara katkı sunmak isteyen vatandaşlar için duyurduğu “Biz beraberiz, zor günleri beraber aşacağız. Hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyor, dayanışmanın gücüne inanıyoruz” çağrısına Tarsus’tan da destek geldi.

Yangın bölgelerinde yaşayan vatandaşlara ve yangın söndürme çalışmalarında görevli personele Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yemek ve gıda malzemesi dağıtılırken, buna destek olmak isteyen vatandaşların getirdikleri yardımlarda, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye ulaştırılıyor.

Büyükşehir’in çağrısına duyarlılık göstererek destek olan Tarsuslu vatandaşların gıda ve diğer tür yardımları Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nde toplandıktan sonra Mersin’de toplama merkezi olan aşhaneye gönderiliyor.

En çok ihtiyaç duyulan gıda malzemelerinin ise et, pirinç, bulgur, makarna, sıvı yağ olduğu öğrenilirken, yangın bölgesindeki vatandaşların önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak ihtiyaçları ayrıca kamuoyuyla paylaşılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin