Mersin Büyükşehir'den Yılbaşı Pazarı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, istediğinia yeni yıl coşkusu yaşatmak için 'Yılbaşı Pazarı' ilan etti .

25 Aralık 2022 Pazar, 13:47
Mersin Büyükşehir'den Yılbaşı Pazarı
-

Büyükşehir tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda kurulan pazarda y öresel kitaplara, hediyelik eşyalardan yılbaşı süslerine kadar pek çok ürün satış şefleriken, birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekler de stantlarda yerini aldı. Yılbaşına uygun süslemeler ve ışıklarla donatılan pazarda stantları gezen, bir yandan alışveriş yaparken diğer yandan da canlı yaşadığını çıkardı. 31 Aralık'a kadar Mersinlileri ağırlayacak olan pazarda, akşamı yerel yöre tarafından da konser verilecek.
Özdülger: “Yeni yıl hep birlikte coşkuyla karşılayacağız”
Etkinlik hakkında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, yeni yılı Mersinlilerle birlikte coşku içinde karşılamayı beklediklerini belirterek , “Yeni toplama yemeğimiz şu yürüyen, gebe konseptine uygun oluşturduğumuz stantlarla; hediyelik eşyadan sağlamaya kadar geniş bir yelpazede, sevgili Mersinlilerle bir arada olmayı hedefledik ve buraya gelen gezenlere de hoş bir ambiyans istensin. Her gün 19.00 ile 21.00 saatleri arasında da canlı müzik sergileniyor. Keyifle, mutlulukla ve coşkuyla yeni yılı karşılamak istiyoruz. 31 Aralık akşamı da burada festivalin tadında bir gece planlıyoruz. Sokak partisinin geçmesi ve yeni yılı coşkuyla karşılayacağız” dedi.
“Ambiyans çok güzel, proje de harika”
Pazarda stant açan Tülay Aydın, pazara katılmak için çok mutlu olduğunu belirterek, “Son dakikalar katıldık, ama buraya katıldığımız için çok mutluyuz. Stantlar çok tatlı olmuş, proje çok güzel, alan iyi, çok güzel düşünülmüş bir proje. İlgi çok iyi, sahilde olması da avantaj. Ortam çok güzel olduğu için, gezenlerin de çok hoşlarına gidiyor ve önlerinde sürekli fotoğraf çekiyorlar” diye konuştu.
Stant açanlardan Barış Semiz ise, atmosferin çok güzel olduğunu savunan, “Etkinliğe biz de katkı sunmak ve böyle bir atmosfer yaşamak istiyoruz. Genel olarak memnunuz. Bir kere atmosfer çok güzel. Müzikle iç içeyiz, bütünüyle güzel tepkiyi yerleştiren ve izleme şansını da elde etmeyi” söyleyerek, Mersinlilere “Çıkın gelin” diye seslendi.
“Buraya gelince havamız değişti”
Pazarı gezen üniversite öğrencisi Sıla Bilge Susuz, gençlerin etkinliklerinin böyle bir ihtiyaç olduğunu ve Büyükşehir'in gençlere yönelik güzel şeyler yaptığını söyledi. Susuz, “Pazarı gezdik ve çok beğendik. Sanki buraya girince yabancı bir ülkedeymişiz gibi geldi. Yurttan çıkıp buraya gelince, havamız değişti” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Ayşe Yıldırım da görevlilerden, “Burası gerçekten çok güzel ve muhteşem ötesi, çok mucize olmuş” şeklinde açıklarken, Belgin Adım, “Mersin'de çok güzel olaylar oluyor. Vahap Bey gerçekten bu 4 yılda çok güzel şeyler yaptı. Onu tebrik ediyorum. Başarılar kutlu olsun, yolu hep açık olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Emniyeti Anahtar Çalarak Hırsızlık Yapan Şebekeye Operasyon Düzenledi
Büyükşehir Birim Amirleri İle MESKİ Görevlilerinin De Hazır Bulunduğu Programda, Muhtarlar Ve Vatandaşlarla Sohbet Edildi
Mersin Büyükşehir Tarihi Mirasa Sahip Çıkan Projelerde Yer Almaya Devam Ediyor
Mersin Büyükşehir’in Halk Kartı, İhtiyaç Sahibi Yurttaşlara Can Suyu Olmayı Sürdürüyor
Tarsus Devlet Hastanesi'nde 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası Kutlandı
New York Şehrine Giden Tarsus Ticaret Borsası URGE Proje Takımı New York Başkonsolosu Reyhan Özgür’ü Ve Ateşe Osman Nuri Gökbulut’u Türk Evinde Ziyaret Etti
Büyükşehir’in Kurs Merkezlerinin Başarı Oranı Her Yıl Artıyor, Lgs Kurs Merkezi Öğrencilerinden 101 Öğrenci Yüzde 5’lik Dilime Girdi
Mersin’in Erdemli İlçesindeki Yazlık Sitede Alkol Alma Kavgası Can Aldı, Sezer Soner Aktaş Site Güvenliği Tarafından Öldürüldü
Dar Gelirli Ailelere Destek Sağladığı Halk Kart’ın Haziran Ayı Tutarları, Yurttaşların Hesaplarına Yatırıldı
Mersin Büyükşehir’in Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor

Mersin Haber ,Mersin