Mersin Büyükşehirden, 70’inci Yaşını Kutlayan Şükran Eken’e Şarkılı Sürpriz

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs sürecinin yarattığı maddi ve manevi sıkıntılara derman olmaya devam ederken, evde kalınan günlerde yurttaşların psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntıları da göz ardı etmiyor.

03 Mayıs 2020 Pazar, 09:46
Mersin Büyükşehirden, 70’inci Yaşını Kutlayan Şükran Eken’e Şarkılı Sürpriz
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Büyükşehir, bu süreçte kurulan Kriz Merkezi aracılığıyla yurttaşların temel ihtiyaçlarını karşılarken, onlara küçük sürprizler de yaparak, “Biriz, Beraberiz” sloganının en güzel örneklerini sergiliyor.
70 yaşına giren Şükran Eken, Kriz Merkezi aracılığıyla Büyükşehir’den doğum günü pastası talebinde bulundu, ekipler bu isteği yerine getirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personellerin Şükran Teyze için hazırladıkları doğum günü şarkısı da bu zorlu günlerde kalplere mutluluk kattı. Şükran Teyze ve mahalle sakinleri, şarkıya balkondan eşlik etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgını sürecinin yarattığı maddi ve manevi sıkıntılara derman olmaya devam ederken, virüs tehdidine karşı evde kalınan süreçte yurttaşların psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntıları da göz ardı etmiyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi’ni arayarak, 70’inci yaş günü için doğum günü pastası talep eden Şükran Eken’in isteği, ekipler tarafından yerine getirildi. Ekiplerin Şükran Teyze’ye bir de sürprizi vardı.
Büyükşehir’in sürprizi, hem Şükran Teyze’ye hem komşularına mutluluk verdi
Büyükşehir, salgın riskinin ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren kurduğu Kriz Merkezi aracılığıyla yurttaşların temel ihtiyaçlarını karşılarken, onlara küçük sürprizler de yaparak, “Biriz, Beraberiz” sloganının en güzel örneklerini sergiliyor.
Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi’nde ikamet eden Şükran Eken, yaklaşık 12 yıldır Mersin’de yaşıyor. 65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkamayan Eken, yaşanan sıkıntılı günlere inat doğum günü ruhunu yaşamak için Büyükşehir’den 70’inci yaşına özel doğum günü pastası talebinde bulundu. Ekipler bu güzel isteği hızla yerine getirdi. Elinde doğum günü pastasıyla Şükran Teyze’nin kapısına giden ekiplerin içleri ısıtan bir de sürprizi oldu.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan 8 personel, Şükran Teyze’ye özel doğum günü şarkısı söyledi. Elindeki imkanlarla hem Şükran Teyze’yi hem de komşuları neşelendiren ekipler, hep bir ağızdan doğum günü dileğinde bulundu. Balkondan şarkının ritmine ayak uyduran Eken’in mutluluğu gözlerinden okundu. Şükran Eken, kendi yazmış olduğu “Öteki Mahalle” isimli kitabı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne armağan etti.
Eken:Başkanımın bu konularda çok hassas olduğunu biliyorum”
2000 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan, yaklaşık 12 senedir Mersin’de yaşamını sürdüren Şükran Eken, “Başkanımın bu konularda çok hassas olduğunu biliyorum. Bu kriz döneminde yaptıklarını yürekten destekliyorum. Vahap Başkanım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin