Mersin Büyükşehir'de Personel Bayramlaşması

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ personelleriyle bayramlaştı.

10 Ağustos 2019 Cumartesi, 01:45
Mersin Büyükşehir'de Personel Bayramlaşması
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’de hizmet veren tüm personelleriyle, ilçe ilçe gezerek, tek tek bayramlaşan Vahap Seçer, son olarak Erdemli, Makina İkmal, MESKİ, Taş Bina ve Ek hizmet binası personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma programında önemli mesajlar veren Başkan Seçer, “Toplumun huzura ihtiyacı var, bu çok önemli. Mersin’in tüm renklerini kucaklayalım. Ben başkanınız olarak bunu kalbimin en derinliklerine kadar hissediyorum. Başkanınız demek abi demek, başkanınız demek baba demek. Evinizde babanız, belediyede benim. İlk başvuracağınız merci benim. Yeter ki doğru, dürüst, hakkaniyetli olalım” dedi.
Başkan Seçer, “Biz ne yapıyorsak Mersin için yapıyoruz. Biz güçlü bir belediyeyiz. B planımız da var, C planımız da var” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ personeliyle bayramlaştı. Arife gününden önce personelin maaşlarını yatırarak sözünü tutan ve çalışanların yüzünü güldüren Başkan Seçer, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi.
“Bu belediye Allah’ın evi gibi tertemiz olacak”
Mersin’e en iyi hizmetleri yapmak için, en iyi kadrolarla yoluna devam etmek zorunda olduğunu belirterek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bizim belediyemizde yaklaşık 10 bin çalışanımız var. Bu önemli bir insan kaynağı. Kalite olarak öyle mi? Tartışmaya açık. Ben belediye başkanı olarak 4 ayda durumu gördüm. İçinizde çok kaliteli beyinler var, insan sevgisi, ülke sevgisiyle kalpleri dolu değerli insanlar var. Benim çok çalışmam lazım ama çok iyi kadrolarla çalışmam lazım. Bunun dışında bu vasıflardan bihaber olan insanlar varsa, bizim işimiz zor. Kayıp ve kaçak, israf, akıldışı işler ve olağanüstü insan kaynağı israfı var. Bunları tespit ettik. Düzelteceğiz. Devir değişti artık. Tertemiz olacak bu belediye. Allah’ın evi gibi tertemiz olacak” dedi.
“İçinizdeki çürük elmaları siz temizleyin”
Bazı çalışanların Belediye çalışmalarını provoke ettiğini belirten Başkan Seçer, “Ben herkese hakkaniyetli davranmaya çalışıyorum. Bize yaraşır, kaliteli işler yapmaya çalışıyoruz. İçinizde fitne fesat üreten insanlar var. Hala militanca düşünenler var. Hizmetler bilinçli olarak aksatılıyor. İçinizdeki çürük elmaları siz temizleyin. Bana gerek kalmasın” dedi.
“Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başında güçlü bir irade ortaya koyan başkan var”
Yaşanan mali sıkıntılara karşı her türlü önlemi aldıklarını belirten Başkan Seçer, personellerine seslenerek, güçlü bir belediye başkanları olduğunu unutmamaları gerektiğini söyledi. Seçer, şöyle devam etti:
“Biz farklı şeyler ortaya koyacağız. Ama bunu yaparken de tek başına yapma şansımız yok. Bunun altyapısını hazırlamamız gerekiyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Hizmet yapacaksınız, insanların yolunu yapacaksınız, temiz bir sokak, çevre vereceksiniz, yoksula bakacaksınız, sütünü, ekmeğini götüreceksiniz, hastasına bakacaksınız, yapacaksınız da yapacaksınız. Önce para lazım. Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü ve zengin bir belediye. Başında da güçlü bir irade ortaya koyan bir başkan var. Mali sıkıntılarımız olabilir. Meclis keyfi gelirse bana borçlanma yetkisi verir, keyfi gelirse vermez. Kimse Vahap Seçer’in ‘Ne olur bana borçlanma verin’ dediğini görmez, görmeyecek de. Biz ne yapıyorsak Mersin için yapıyoruz. Biz güçlü bir belediyeyiz. B planımız da var, C planımız da var. Ağlamadık, sızlamadık. Aklın yolu galip gelecek. Ben barış adamıyım, huzur adamıyım. Siz de en az benim kadar buranın selametini düşünmek zorundasınız. Bizim vadettiğimiz Mersin’i yaratmak için bütün planlarımız hazır.”.
“Vatandaş bir belediye aracını, çalışanını görünce huzur bulsun istiyorum”
Konuşmasında vatandaşlara huzur ve güven hissi uyandıran çalışan kimlikleri ile hizmet vereceklerinin altını çizen Seçer “Güvenceniz benim. Yeter ki hakkaniyetli olun. Vatandaş bir belediye aracının sokağa girdiğini gördüğü zaman içini huzur kaplasın. Bir zabıta, bir itfaiye gördüğü zaman mutlu olsun. Bunlar çok önemli duygular. Belediyenin elamanı pejmürde gezemez, sokakta belediyeye ait kirli bir araçla gezemez. Sizin belediye çalışanı kimliğiniz var, bu kimliği bulun, cebinize koyun. Mersinliliğinizle de gurur duyun. Bize hizmetlerimizde enerji verecek bu duygular” dedi.
“Evinizde babanız, belediyede benim”
Kurban Bayramı öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bayramın huzur içinde yaşanması için tüm birimlerle hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Seçer, geleneksel bayram düzenine dönülmesi ve bayram maneviyatının korunması gerektiğini sözlerine ekledi.
Konuşmasının sonunda çalışanlarının dürüst ve hakkaniyetli olması durumunda kendilerine hem abi hem baba hem de başkan olacağının altını çizen Seçer, “Kentimize bayram tatilinde çok sayıda insan gelecek. Burada tüm birimlerimizle onları ağırlamaya hazırız. Tüm birimlerimiz çalışacak. Bayramın vatandaşlarımız tarafından huzurla yaşanması için hep beraber ne gerekiyorsa yapacağız. Geleneksel bayram düzenine dönmemiz lazım. Geçtiğimiz bayram da bunu reklamlarımızda vermeye çalıştık. Bayramda büyüklerimizin yanında olalım. Bu hissiyatları kaybetmeyelim. Toplumun huzura ihtiyacı var, bu çok önemli. Mersin’in tüm renklerini kucaklayalım. Ben başkanınız olarak bunu kalbimin en derinliklerine kadar hissediyorum. Başkanınız demek abi demek, başkanınız demek baba demek. Evinizde babanız, belediyede benim. İlk başvuracağınız merci benim. Yeter ki doğru, dürüst, hakkaniyetli olalım. Başkanınızın duygularını yansıtın. Bayramınız kutlu olsun nice güzel bayramlarda beraber olacağız. Hepinizi seviyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin