Mersin Büyükşehir Ekiplerinden Kırsal Mahalle Yollarında Hummalı Çalışma

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol, bakım ve onarım ekipleri, kent merkezinde yürüttüğü asfalt çalışmalarının yanı sıra bağlı mahallelerde de bakım, tesviye ve yama çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

30 Mayıs 2020 Cumartesi, 12:45
Mersin Büyükşehir Ekiplerinden Kırsal Mahalle Yollarında Hummalı Çalışma
-

Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama faaliyetlerine ağırlık veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, özellikle kırsal mahalle yollarında da bakım ve tesviye çalışması yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, kent merkezinde Atatürk Caddesi Konak kavşağı, Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı üzeri ve Şahin Mahallesinde gerçekleştirdiği kavşak düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra bağlı mahalle yollarında da aralıksız şekilde çalışıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bağcılık başta olmak üzere diğer tarımsal ürünlerinde üretildiği ve yaylacı vatandaşlarında ilgi gösterdiği kırsal mahallelerin yollarında Büyükşehir ekipleri, program dahilinde faaliyet yürütüyor.

Büyükşehir ekipleri Dadalı ile Kayadibi mahalleleri grup yolunda rotmix asfalt ile yama çalışması yaparken, Aladağ, İncirgediği, Hacıhamzalı, Sarıveli, Kerimler, Taşkuyu, Sıraköy, Kumdere, Topçu ve Muratlı mahallelerinde greyderli yol bakım ve tesviye çalışmasını yerine getirdiler.

Büyükşehir ekipleri sıklıkla kullanılan grup yolları arasında yer alan Bolatlı, Akgedik, Dadalı grup yolunda da sıcak asfaltla yama yaparken, Sarıveli Mahallesinde de sıcak asfaltla yama çalışmasını uyguladılar.

Çamlıyayla’da ise Ergene yolunda heyelandan dolayı zarar gören bölgede onarım faaliyeti gerçekleştirilirken, bu yol üzerinde yapılan hazırlık aşamasının ardından asfaltlama çalışması yerine getirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANTEPLİOĞLU, MÜDÜRLERLE BİRARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN 12 AYI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
TOROSLARDA “SIFIR ATIK” EĞİTİMİ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’E ZİYARET
Akkuyu Nükleer Santral Şantiyesinde Eylem: Yabancı Uyruklu İşçiler Alacaklarını Talep Etti
Palmiyede Yanan Kırmızı Işık Korkuttu, Gerçek Ortaya Çıkınca Rahatlama Yaşandı
Tarsus Devlet Hastanesi Önünde Şehitler Dualarla Anıldı
BAŞKAN SARI, TARSUS'TA AŞURE LOKMASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
Aracın Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
MUT'TA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ

Mersin Haber ,Mersin