Mersin Büyükşehir Belediyesinin Yeni Logosu Tartışma Konusu Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesinin kullanmaya başladığı yeni logosu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken vatandaşlar logonun maliyetini sorgulamaya başladı

12 Kasım 2019 Salı, 11:32
Mersin Büyükşehir Belediyesinin Yeni Logosu Tartışma Konusu Oldu
-

Mersin Blok Haber'de yer alan habere göre, Mersin Büyükşehir Belediyesinin yeni kullanmadığı başladığı fakat herhangi bir açıklama yapmadığı yeni logonun tartışması sosyal medyada büyüyor.

Logonun maliyetini merak eden bir çok sosyal medya kullanıcısı yeni logonun Mersin ile alakasız olduğunu belirterek konuyla ilgili belediyeden açıklama beklediklerini ifade ettiler.

Herhangi ihale veya duyuru yapılmadığını belirten vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin logoyu hangi firmaya hangi şartlar karşılığında çizdirildiğini merak ettiklerini söylediler.

Hatırlancağı üzere, 2016 yılında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yeni logo için “logo yarışması” başlıklı bir ihale açmış ve ihaleyi bir Amerikalı şirket kazanmıştı.

Bu logo için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kasasından yaklaşık 760 bin TL gibi bir para çıkmış ve konu günlerce tartışılmıştı.

İşte sosyal medyada Mersin Büyükşehir Belediyesinin yeni logosu ile ilgili bazı yorumlar
-Hakan****** isimli kullanıcı: “ Bütün hizmetler tam yapıldı sanki sıra logonun değişmesine kaldı hangi işsizin aklına geldiyse artık”
-Nurten ***** isimli kullanıcı: Evet eski logo güzeldi şimdikinin bir anlamı yok birşeyler yapılmalı adamlar logoyu değiştirecek diye ışı yapanlara rant kazandıracak oralara verilecek parayı fakır halka dağıtsın daha iyi başka bir faydalı yerlere harcasınlar
-Ömer **** isimli kullanıcı: Neyi gerekliydi pardon... Neyin kafasını yaşıyor bu belediye Mersin’i Mersin yapan bütün izler rantçılar tarafından kazındı Tarih dokusu piç edildi Mersin’in ilk logosu olma özelliğine sahip bir çalışmayı mı değiştirmediği kalmıştı ona da el atıyor inanıyorum ki Mersin halkı logosuna sahip çıkacak
-Mustafa **** isimli kullanıcı: Bunlar boş beleş işler şehrin sorunlarını çözün logo ne ya.1992 de büyükşehir olmuş bir kentte hala bir metro,tramvay vs.benzeri toplu taşıma yok.Millet otobüslerde perperişan.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin