Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Birimi Ekipleri, Hem Tarsus’ta, Hem de Çamlıyayla’da Sathi Asfalt Dökümü Öncesi Birçok Noktada Zemin Revize ve İyileştirme Çalışmalarını Sürdürüyor.

Yaz döneminde özellikle bağlı mahalle grup yollarında yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, onlarca kilometrelik yolda kombi araçlar vasıtasıyla sathi asfalt serim işlemi uyguladı.

18 Ağustos 2021 Çarşamba, 09:53
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Birimi Ekipleri, Hem Tarsus’ta, Hem de Çamlıyayla’da Sathi Asfalt Dökümü Öncesi Birçok Noktada Zemin Revize ve İyileştirme Çalışmalarını Sürdürüyor.
-

17 km.’lik yolda hazırlık

Tarsus’a bağlı Kuzoluk, Eminlik, Kuşçular, Emirler ve Çokak Mahalleleri grup yolunda zemin iyileştirme faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir yol yapım ekipleri, 17 kilometrelik söz konusu yolda önümüzdeki günlerde sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirecek.

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla’da da asfalt dökümü öncesi yol iyileştirme ve zemin düzenleme faaliyetlerine devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla Kale Mahallesi, Sığır Yaylası mevkii, Cehennem Deresi yolu Sebil Mahallesi Yıldız Sokak, mezbahane ve mezarlık yolu, Çayırekinliği Mahallesi Köşker ve Bağlar Sokak’ta zemin iyileştirme işlemlerinin geniş bölümünü tamamladı.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı en büyük mahalle konumunda olan Yenice’ye, yüksek standartlı caddeler kazandırmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde sıcak asfaltla kaplanan Yenice içerisinden geçen Atatürk Caddesi, Sıtkı Baba Caddesi ve Uğur Mumcu Bulvarı’nın tamamlanan bölümlerine Büyükşehir ekipleri tarafından yol çizgileri de çizildi, ayrıca trafik uyarı ve yönlendirme levhaları da takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin