Mersin Büyükşehir Belediyesi, Müzik İnsanlarına Cansuyu Olmaya Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, pandemi döneminde uzun süre sahne alamayarak maddi ve manevi sıkıntı yaşayan müzik insanlarına destek olmaya devam ediyor.

14 Haziran 2021 Pazartesi, 10:34
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Müzik İnsanlarına Cansuyu Olmaya Devam Ediyor
-

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği ve vatandaşların müzik dolu anlar yaşayarak stres attığı “Yaz Dostum” konserleri tüm hızıyla sürüyor.

Mersin merkezde olduğu gibi Tarsus’ta da Kültür Parkın doğal ortamında gerçekleştirilen ve yerel grupların sahne aldığı konserler, farklı kesimlerden ve yaş gruplarından birçok vatandaşın beğenisini topluyor.

Konserlerin Cuma günkü bölümünde ilk olarak sahneyi orkestra arkadaşlarıyla birlikte Mehtap aldı. Özellikle küçük çocuğu olan annelerinde rahatlıkla müzik dinlemelerine imkan sunan ve pandemi kurallarına uygun şekilde dizayn edilen konserlerde sırasıyla Ezgi Müzik Grubu ve Sokak Yorumcuları sahne aldı.

Farklı müzik dallarında eserlerin seslendirildiği konserlerin Cumartesi günkü bölümünde ise ilk olarak Bahri Şenbaş ve ardından Grup Mersin Band sahneye çıkarak, katılımcılara hoş vakit yaşattılar. Son olarak da Grup Bengi, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Tarsuslara müzik dolu anlar yaşattı.

Grup Bengi solisti Veli Pektaş, müzisyenler olarak pandemi döneminde çok sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Pandemi hepimizi çok yordu, sıkıntılar yaşattı. Ama ne güzel ki, bizi sizinle buluşturan bu güzelliği yaratan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e ve emek harcayan bütün çalışanlarına içten ve yürekten teşekkür ediyorum. Belediyecilik sadece iki kaldırım taşını döşemek değildir. Yüreklerimize, insanlığın kalbine güzellikler döşemektir. Bunun için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin