Mersin Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosunu Daha Kaliteli Hizmet Vermek Amacıyla Yeni Aldığı 79 İş Makinesiyle Güçlendirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kaliteli ve verimli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yol asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere 23 yeni iş makinesini araç filosuna dahil ederken, MESKİ 56 yeni iş makinesiyle filosunu genişletti.

19 Kasım 2020 Perşembe, 09:38
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosunu Daha Kaliteli Hizmet Vermek Amacıyla Yeni Aldığı 79 İş Makinesiyle Güçlendirdi
-

Asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere 23 yeni araç ve iş makinesi alındı
Büyükşehir Belediyesi, Mersin’e sunduğu hizmet olanaklarını artırmak, daha geniş alanda, daha hızlı hizmet verebilmek için yol yapım bakım ve onarım çalışmalarında kullanılmak üzere 23 yeni iş makinesi aldı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren araç filosuna ekskavatör, kazıyıcı yükleyici, bandajlı silindir toprak silindiri, vabil silindir, yama silindiri, freze (asfalt kazıma makinesi), finişer (asfalt serme makinası) olmak üzere 23 araç ve iş makinesini dahil edildi.

MESKİ, 56 yeni iş makinesini filosuna kattı
MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’in tüm ilçelerine daha hızlı, kaliteli ve eşit hizmet götürmek amacıyla 4 adet paletli ekskavatör ile 10 adet beko-loder aracı ve 42 adet kamyon satın aldı. Araç filosunu genişleten MESKİ, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. MESKİ, araç filosuna 2021 yılında 16 adet daha iş makinesi daha katmayı planlıyor.

Başkan Seçer, 139 araç alınacağını duyurmuştu
Başkan Seçer, daha önce Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermek amacıyla 139 araç alınacağını, bunların arasında kamyon, silindir, yama robotu gibi yol asfalt yapımında kullanılan bütün araçların yer alacağını açıklamıştı. Pandemiden dolayı süreç gecikmiş, iş makineleri alınamamıştı. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayıp ilk parti araçları teslim aldı. Geri kalan araçlar gelecek günlerde Büyükşehir’in araçları arasına katılacak.
Başkan Seçer, yeni gelecek araçlarla daha hızlı hizmet vereceklerini belirterek, “Yol ve asfalt birimimizi revize ettik. Hem insan kaynağı olarak revize ettik, daha iyi duruma getirdik hem de alet ekipman olarak revize ettik” demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin