MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi.

10 Şubat 2025 Pazartesi, 18:31
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda Komisyonlara Havale Edilen 22, Birimlerden Gelen 16 ve Gündem Dışı 2 madde olmak üzere toplam 40 madde görüşüldü.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda Komisyonlara Havale Edilen 22, Birimlerden Gelen 16 ve Gündem Dışı 2 madde olmak üzere toplam 40 madde görüşüldü.

 

Meclis 1. Başkanvekili Uyan: “Depremin acıları hala devam ediyor”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan, 6 Şubat depremlerinin 2. yıl dönümünde yitirilen canları hüzünle ve rahmetle anarken, “Hala konteyner kentlerde yaşayan ve bu yaşadıkları süre içerisinde birçok zorlukla karşılaşan vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlarına geçmelerini temenni ediyorum. Elbette ki depremin acıları hala devam ediyor. Deprem dolayısıyla eğitimleri yarım kalan çocuklarımız, gençlerimiz var. Birçok vatandaşlarımızın sağlık ve tedavi süreçleri maalesef deprem dolayısıyla kesintiye uğradı ve hala daha bu sağlık sorunları açısından telafi edilmiyor. Gençlerimiz, çocuklarımız kesintiye uğrayan eğitimlerine devam edemiyorlar. Birçok vatandaşlarımız hala kendi memleketlerinde ve yurtlarında kalamayıp, sokakta kalmış durumdalar. Bu vatandaşlarımızın da en kısa zamanda yaralarının sarılmasını ve onların bu sorunlarına çare bulunmasını temenni ediyor, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diliyorum” dedi.

 

Meclis 1. Başkan Vekili Uyan konuşmasında ayrıca, hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muhittin Ertaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve çocuklarına başsağlığı ile sabır diledi.

 

Meclis Toplantısı, ilgili maddelerin oylanmasının ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU, ESNAFLARLA YEMEKTE BULUŞUYOR
Tarsus Üniversitesi ile Toros Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
ALİ HAMZA PEHLİVAN YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
BAŞKAN SEÇER, ‘DÜNYA BAKLİYAT GÜNÜ’ PROGRAMINA KATILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS’TA SAĞLIKSIZ KOŞULLARDAKİ 16 KASA BALIK İMHA EDİLDİ
Mersin'de TARSİM Tanıtım Kampanyası, Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor
MÜFTÜ YİĞMAN, VALİ PEBLİVAN'IN VEDA PROGRAMINA KATILDI
MTSO’nun bağımlılıkla mücadele projesi 65 bin öğrenciye erişecek
VALİ PEHLİVAN, VEDA MESAJI YAYINLADI

Mersin Haber ,Mersin