Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karacailyaslı Hemşehrileri İle Bir Sofrada Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilen iftar buluşmaları kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

28 Mayıs 2019 Salı, 20:17
G: 28.05.2019 - 20:29
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karacailyaslı Hemşehrileri İle Bir Sofrada Buluştu
-

Bu kez de, Akdeniz İlçesi, Karacailyas Mahallesi’nde kurulan sofralarda hemşehrileri ile bir araya gelerek iftar yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan’ın birlik ve beraberlik duygusunu aynı sofrayı paylaştığı vatandaşlar ile yaşadı.
Karacailyas Mahallesi Pazar Yeri’nde kurulan iftar alanına girdiği andan itibaren özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşılan Başkan Seçer’i minikler bir dakika bile yalnız bırakmadı, yanından ayrılmadı.
“Her yeni gelen bayram bir öncekinden daha mutlu ve huzurlu günlerin habercisi olur”
Karacailyas halkı ile beraber iftarda aynı sofrayı paylaşacaklarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Bir arada olmak, iftarda, sahurda beraber olmak çok güzel. Bu aziz, mübarek günde bugünlerin bize sağladığı en güzel anlar bunlar. Önümüzdeki günlerde de Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. İnşallah her yeni gelen bayram bizim için bir öncekinden daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı günlerin, birlik, beraberlik içerisindeki günlerin habercisi olur” dedi.
“Bizim artık birbirimizi yaralayan, gerginliğin halka yansıdığı dili kullanmamamız lazım”
Toplum olarak, huzura, hoşgörüye, sevgi ve saygıya, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde yaşamaya ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Seçer,“Vatandaşlarımızın sorunları, dertleri zaten arşı geçmiş. Ev, iş, çocuk, iş, aş, yoksulluk, ekonomik kriz sorunu, bir de siyasilerin yarattığı gerginlik işin içerisine girdiği zaman ülkede huzur, mutluluk kalmıyor. Ben bütün siyasilere, kendim ve kendi partili siyasilerin de dâhil, diğer partilere mensup siyasiler de dâhil, herkesi aklıselime davet ediyorum. Bizim artık birbirimizi yaralayan, içiten ve bunu sonucunda da yarattığımız gerginliğin halka yansıdığı dili artık kullanmamamız lazım” şeklinde konuştu.
“Tarsus’tan Anamur’a kadar bütün yurttaşlarımla iftarda beraber olmaya çalışıyorum”
Anamur’dan Tarsus’a kadar hiçbir bölge ayrımı gözetmeksizin, vatandaşlar arasında dil, din, etnik köken, mezhep, zengin, fakir ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklama, ve sevgi ile yaklaşma zorunluluğu olduğundan bahseden Seçer, “Şimdi 5 yıl ben bu kenti yöneteceğim. Siz bana 31 Mart’ta destek verdiniz, oy verdiniz, bizi yönetebilirsin dediniz. Benim de sizin bu güveninize, desteğinize layık olacak bir belediye başkanı profili ortaya koymam lazım. Sizlere hizmet etmem lazım. Bu sebeple bu aziz mübarek Ramazan günleri içerisinde bölgesel fark yapmadan, mahalle farkı yapmadan, etnik bir fark yapmadan, Tarsus’tan Anamur’a kadar bütün yurttaşlarımla iftarda beraber olmaya çalışıyorum. İşte bu yaptığım faaliyetler benim hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yurttaşlarımı, sevme, sayma, onları kucaklama anlayışımdan kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.
İlerleyen günlerde vatandaşların sorularını çözecek ve beklentilerini karşılayacak hizmetleri bir bir hayata geçireceklerini dile getiren Seçer, gelecek bayramların daha çok mutluluk ve daha fazla huzur getirmesini diledi. Seçer, hep birlikte daha güzel, daha kalkınmış, daha huzurlu ve insanların daha çok güldüğü bir Mersin özlemi içerisinde olduklarını vurgulayarak sözlerine son verdi. Seçer’in konuşmasının ardından Kuran’ı Kerim tilaveti yapıldı ve ezanın okuması ile oruçlar hep birlikte açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin