Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Seçer, "Kentimize ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz kentimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz."

29 Ağustos 2023 Salı, 17:16
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin bir kez daha gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
30 Ağustos 1922′de, Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferle taçlanmış; Anadolu işgalden kurtarılarak, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz azim ve kararlılığıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı bu zafer ile içinde olduğu yokluk, yoksulluk döneminde dahi hiçbir ülkenin boyunduruğu ve esareti altında yaşamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.
Bugün, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için verdiğimiz mücadelede, 30 Ağustos Zaferi'nden aldığımız ilhamla daha da kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde, aynı ruhla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımanın gayreti içerisindeyiz.
Bu bilinçle aklın ve bilimin öncülüğünü benimseyerek; Atatürk’ün izinden ayrılmadan cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Kentimize ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz kentimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.
30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI
ENGELLİLER HAFTASI’NDA GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU
MERSİN’DE AYNI CADDE DE SABAH OTOBÜS, AKŞAM ÇEKİCİ YANDI
TARSUSGÜCÜ U17'LERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TOROSLAR’DA ÜÇÜNCÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ
10 İLDE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ'NE OPERASYON

Mersin Haber ,Mersin