Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘15. Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali’ne Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karaduvar Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim Derneği tarafından, Karaduvar Muhtarlığı’nın destekleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ‘15. Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali’ne katıldı.

29 Ağustos 2022 Pazartesi, 15:05
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘15. Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali’ne Katıldı
-

Seçer: “Sizler geleceğimizin umudusunuz”

Başkan Seçer, festivalde emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında gençlere, “Sizler geleceğimizin umudusunuz. Sizlere güveniyoruz. Sizler iyi yetişin istiyoruz, iyi eğitim görün istiyoruz, mutlu olun istiyoruz. Dünyayı takip edin, hiçbir konuda geride kalmayalım. Kimsenin sömürüsü, müstemlekesi olmayalım” dedi.

Bu haftanın 30 Ağustos Zafer Haftası olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “30 Ağustos deyince aklınıza kim geliyor? Elbette, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. O’nu saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos çok önemli bir gün. Bugün üzerinde onurlu, şerefli bir birey olarak, bir vatandaş olarak yaşadığımız toprakların, emperyalistlerden temizlendiği gündür 30 Ağustos. Biz tam bağımsız bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok birbirimize sarılacağız, güveneceğiz, inanacağız ve ülkemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

“Mersin özgürlüklerin kenti”

Mersin’in her bakımdan çok güzel bir kent olduğunu ve Mersin’e aşık olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Mersin; Doğu’dan, Batı’dan, Kuzey’den, Orta Anadolu’dan herkesin kardeşçe yaşadığı bir kent. İnsanları ırklarına, mezheplerine, cinsiyetlerine göre ayıranlara kulaklarınızı tıkayın. Sizlere ‘kardeşçe yaşayın, barış içerisinde yaşayın, dostça yaşayın’ diyenlere kulağınızı açın, onlarla beraber olun” ifadelerini kullandı.
Başkan Seçer konuşmasının sonunda, “Mersin gençlerin kenti, Mersin özgürlüklerin kenti, Mersin çağdaş bir kent, Mersin hoşgörülü bir kent, Mersin Atatürk’ün kenti. Sizlere inanıyoruz, sizleri seviyoruz, sizlere sahip çıkacağız, sizleri gözümüz gibi koruyacağız. Yemeyeceğiz yedireceğiz, içmeyeceğiz içireceğiz, üşüyeceğiz ki sizi üşütmeyeceğiz. Tıpkı bir annenin şefkati gibi sizleri sarıp sarmalayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından, pop müziğin sevilen isimlerinden Cem Belevi sahne aldı ve en güzel şarkılarını Karaduvar Halkı ve gençler için söyledi. Başkan Seçer de gençlerle birlikte bu muhteşem konseri dinledi.

“Bu tür etkinliklere ihtiyacımız var”

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Sibel Küpeli festivalin çok eğlenceli geçtiğini belirterek, “Çoluk çocuk geldik. Provalara bile geldik. Beklentim; birlik beraberlik içinde yaşantımızı sürdürmek. Bence çok eğlenceli, hiçbir sıkıntı çıkmadan böyle devam etmesini dilerim” diye konuştu.

Bu tür etkinliklere çok ihtiyaç duyduklarını söyleyen Nilüfer Altıntaş isimli vatandaş ise, “1 aydan beri gençlerimiz, çocuklarımız oynuyor. Ben torunumu getiriyordum. Biz emekliyiz, bu tür etkinliklere ihtiyacımız var zaten. Biraz stres atıyoruz. Ben her gün ilaç içiyordum, çocukları seyrede seyrede ilacı bıraktım” şeklinde konuştu.

Bu tür festivallerin çocukların gelişimine katkı sunduğunu söyleyen Kahle Sakar, “Çocuklarımızın daha iyi geliştiğini düşünüyoruz. Birlik beraberlik içinde, hepimiz bir aradayız. Çocuklarımız da kendilerini daha iyi ifade edebiliyorlar burada. Böyle festivaller güzel oluyor, hep beraber olmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin