Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer Monitör Başına Geçti, Çekimden Sahne İzledi

Başkan Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde çekimleri devam eden ve Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan “Roza” film setini ziyaret etti.

23 Aralık 2022 Cuma, 09:22
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer Monitör Başına Geçti, Çekimden Sahne İzledi
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan “Roza” filminin çekimleri sırasında film setini ziyaret ederek, oyuncularla bir araya geldi. Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde çekimleri devam eden sette filmin kadrosuyla buluşan Başkan Seçer’e, Hamit İzol da eşlik etti.
Başkan Seçer, Şanlıurfa’dan Mersin’e uzanan bir göç hikayesini konu alan filmin kadrosunda yer alan oyunculardan Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Arin Alkış, Ümit Çırak, Deniz Bolışık, Yönetmen Mustafa Kotan ve Görüntü Yönetmeni Aşkın Sağıroğlu ile buluştu. Başkan Seçer, ekip ile hem Mersin hem de film hakkında sohbet etti.

Başkan Seçer, oyuncularla Mersin’i konuştu

Belçim Bilgin proje hakkında, “Bütün gönlümüzle, ruhumuzla herkes bu projenin içinde. Umarız, seyirci de öyle karşılayacak. Siz de şehrinizde bizi misafir ettiğiniz için bakalım filmi nasıl bulacaksınız; ayrıca heyecanlıyız” dedi. Başkan Seçer de, Mersin’de böyle bir projenin yürütülmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Seçer, oyuncularla yaptığı sohbette, kentte yaşayan insanlar arasındaki sosyo-ekonomik yapıya dikkat çekti. Başkan Seçer’in Mersin’i anlatması üzerine oyuncu Belçim Bilgin de, “Her şeyin karıştığı bir doku” sözüyle Mersin’in yapısını yorumladı. Devamında Başkan Seçer, “Ben de ‘Mersin Türkiye’nin özeti’ derim. Türkiye üzerine konuşmak istiyorsan, Mersin’in sorunlarını ele al, Türkiye’yle aynıdır. Burada ne varsa, Türkiye’de de var. Toplumsal ve ekonomik meselelerse burada var. Burada yok yok” dedi.

Başkan Seçer monitör başına geçti, çekimden bir sahne izledi

Başkan Seçer ayrıca, oyuncularla sohbetinin ardından monitör başına geçerek, çekim esnasından da bir sahne izledi. Seçer, film ekibi ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Roza” bir göç hikayesi

Mevsimlik işçi olarak Şanlıurfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını konu alan film, gelecek yıl vizyona girerek seyircisiyle buluşacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi de filme katkı sunarken, Şehir Tiyatrosu’ndan oyuncular da filmde rol alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin